reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

aha tonka ty w końcu chodzisz gdzieś na jakieś ćwiczenia bo swego czasu coś wspominałaś ?? zdecydowałaś sie na formę czy jednak coś innego, jeśli tak to ile kosztuje karnet ??

reklama
Czyli dr gąciarza wykreślam z top 10 :)
Gratulacje dla Zosi
Mój Kamil dziś 19 miesięcy :D
Zdecydowałam się na Formę Ja kupuję karnet open bo che chodzić i na siłownie i na aerobik cennik Forma: Fitness Klub, Siłownia ja zaczynam od jutra i zobaczymy co będzie wolne

momo najlepszego dla Zosi :tak::-)
tonka nie dziwie ci się że masz uraz do Kacalskiego ,ale tak jak pisze momo co człowiek to inna opinia na temat lekarza ,fryzjera itp ;-)
najlepiej wejdź sobie na stronkę Ranking lekarzy - opinie o lekarzach - ZnanyLekarz.pl i poczytaj sobie ;-) ,na pewno sobie kogoś znajdziesz :-)
Igorekk co do Baryłowej to akurat bardzo wiele złego o niej słyszałam ,oprócz tego że jest bardzo miła i współpracuje z Przybycieniem kiepski z niej fachowiec :szok:

jak czytam ile wy leżycie po porodzie to w szoku jestem ,u mnie się leży 2h na sali porodowej a potem już się jest na chodzie ,a jeszcze na porodówce dostaje się maleństwo do karmienia a potem w zależności od samopoczucia ,ja miałam ciężki poród w nocy więc w ciągu dnia jeszcze się Kubą zajmowałam sama a na noc mi go położne wzieły i przyniosły tylko na karmienie :tak:

Moniaz35
tak ja miałam przedwczesne skurcze juz od 26 tyg a donosiłam a nawet urodziłam 3 dni po terminie takze ja jestem zadowolona bo zajął sie mna bardzo dobrze i nie zbagatelizował tylko jak trzeba było to i własnie na kroplówki do szpitala wysłał

AniaSm hehe widzisz ile nas dziewczyn to tyle opini :-)
Ja zupełnie co innego słyszałam o Baryłowej .
Zreszta tak samo o Gąciażu :-).

I ja po porodzie wstałam tez po 2 godzinach i śmigałam już.
Dziewczyny chyba po cc tak wstawały :-).

Pozdrawiam :-)

reklama
a ja po cięciu wstałam po dobie dopiero, bo takie miałam znieczulenie, że nie pozwalało inaczej.

za to po sn obydwoma razami wstałam od razu po szyciu, chodziłam, tylko mi słabo było, ale to inna bajka

Tonka obstawiam, żebyś poszła do wszystkich, alfabetycznie weźmy kolejkę, zacznij od Asz;) może będzie miło;)

I weźcie dajcie siana z formą, znów temat moich koszmarów wraca, a jak zwykle najwięcej te ćwiczą, co nie muszą, jeszcze niech Anrysa przylezie i mnie zdołuje swoja chudością

Ania 2 dni!!!czy mama zdąży?

Momo i Tonka gratki dla Młodych, Momo Ty już prawie do roczku możesz liczyć;)

Tonka a co oni ci tam z tą blizną zrobili? faktycznie jakbyś miała jeszcze kiedyś cc to by Ci mogli poprawić, jeśli tam coś spartaczone jest, chyba ze trafisz na takiego samego partacza;)

Do góry