reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Witam

Dawno mnie było. Ale miałam troche problemów z zwiazku, ale juz jest ok.

Na basen też bym się chetnie z Asią wybrała, ale troche sie boję.

STO LAT DLA IGORKA! Spóźnione, ale szczere.

Asia ma wzloty i upadki. raz ładnie śpi, a potem sie budzi co 2 godz. Raz jest jak aniołek, a za chwilę rosna jej różki...

Zdrowie też w kratke.

Pozdrawiam

reklama
dużo zdrówka i samych szczęśliwych chwil dla Ani
_1st_.jpg

Dziewczyny sorry że Wam się wcinam w wątek ale może któraś się orientuje ile kosztuje wizyta u dr Olechowskiego , czy przyjeżdża do domu i ile ewentualnie za taki przyjazd bierze ???
Albo jak ktoś się orientuje w cenach i namiarach na innego lekarza neonatologa który podjedzie do domu to też proszę o info ..
Dziękuje z góry i pozdawiam

Mini ja byłam u Olechowskiego w Alergomedzie tam przez tel podadzą Ci cenę za wizytę jak zadzwonisz ale chyba chyba 80 lub 100 zł z tego co pamiętam ( odemnie nie wziął pieniędzy ) i nie słyszałam żeby prowadził tego typu praktykę prywatnych wizyt w domu - wiem że we wtorki przyjmuje w poradni neo na nowym szpitalu ..

reklama
a co do innych lekarzy to sama szukałam.. też chciałam do domu żeby ktoś przyjechał ale lekarze z nowego nie prowadzą prywatnych praktyk i w sumie nie znalazłam nikogo sensownego więc nie pomogę za bardzo - pozdrawiam

Do góry