reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

reklama
Witam,
może znacie miejsce gdzie można pójść z niemowlęciem na basen?? Pamiętam, że kiedyś był taki w Mościcach, ale teraz kompletnie nie wiem co się dzieje "na mieście".

Dobrawa we wakacje była taka akcja ogólnopolska, sprawdzano pod różnym kątem baseny, właśnie czy nadają się dla dzieci. Można na necie znaleźc wyniki tych badań i kwalifikacje. W okolicy tylko bocheński dostał certyfikat, ani Proszówki, Brzesko Tarnów ani Mościce nie dostały niestety. W Bochni są też lekcje dla mam z maluszkami, ale dosyć drogo, mają informację na stronie

reklama
Dobrawa Ja na Twoim miejscu poszłabym po prostu na Piłsudkiego tylko wtedy musisz mieć pewność, że dziecko jest 100% zdrowe i porządnie je wymyć po basanie. Myślę, że tak na prawdę to baseny niewiele się od siebie różnią. Wiem tylko, że nie można chodzić zbyt często bo chlor uszkadza nabłonek płucny i ogólnie podrażnia drogi oddechowe ale raz na jakiś czas nic się nie stanie, no i raczej nie chodź wtedy jak dziecko ma gdzieś jakieś skaleczenie.
A
my mamy dwa ząbki:):-)

Do góry