reklama
AniaSm
Fanka BB :)
Igorekk wczoraj go nie było ,no i oczywiście Sto Lat dla młodego!!!!!!!!
kasiazar
Igorek 100 lat dla synusia!!!!!!
momo1975
kasiazar
A ja chodzę na ten na Piłsudskiego
A Ty sie chyba juz pytałaś o basen w Tarnowie ? To sie nic raczej nie zmieniło, dalej nie wiemy
A Ty sie chyba juz pytałaś o basen w Tarnowie ? To sie nic raczej nie zmieniło, dalej nie wiemy
Ostatnia edycja:
węgielek
Dobrawa we wakacje była taka akcja ogólnopolska, sprawdzano pod różnym kątem baseny, właśnie czy nadają się dla dzieci. Można na necie znaleźc wyniki tych badań i kwalifikacje. W okolicy tylko bocheński dostał certyfikat, ani Proszówki, Brzesko Tarnów ani Mościce nie dostały niestety. W Bochni są też lekcje dla mam z maluszkami, ale dosyć drogo, mają informację na stronie
reklama
Dobrawa Ja na Twoim miejscu poszłabym po prostu na Piłsudkiego tylko wtedy musisz mieć pewność, że dziecko jest 100% zdrowe i porządnie je wymyć po basanie. Myślę, że tak na prawdę to baseny niewiele się od siebie różnią. Wiem tylko, że nie można chodzić zbyt często bo chlor uszkadza nabłonek płucny i ogólnie podrażnia drogi oddechowe ale raz na jakiś czas nic się nie stanie, no i raczej nie chodź wtedy jak dziecko ma gdzieś jakieś skaleczenie.
A
my mamy dwa ząbki:-)
A
my mamy dwa ząbki:-)