reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

Witam
Co tu takie pustki?????????????
Asi posmakowała ...rybka. Zjadła CAŁY słoiczek.
No i co więcej...
Pochwalę się- Asia przez pare GODZIN siedziała na moim łóżku i SAMA wybierała sobie zabawki z koszyka. Cud jakis.

Pozdrawiam

reklama
Ania czyli przyszło i na Ciebie, że już chcesz urodzić;) fajnie top jest wymyślone z tą ciążą: najpierw człowiek tak chce chodzić w niej itp, a czym bliżej porodu i ciężej i więcej niedogodności, to już by się chciało mieć to za sobą;)

Ania czyli przyszło i na Ciebie, że już chcesz urodzić;) fajnie top jest wymyślone z tą ciążą: najpierw człowiek tak chce chodzić w niej itp, a czym bliżej porodu i ciężej i więcej niedogodności, to już by się chciało mieć to za sobą;)
bo o ile początek jeszcze znośny tak końcówka jest straszna ,przynajmniej dla mnie , niestety czuję się dużo gorzej niż przy pierwszej no i mam coraz większe kłopoty z chodzeniem :( ale daje rade , na szczęście D mi dużo pomaga po pracy

Kurcze Ania to rzeczywiście końcówkę masz męcząca, u mnie jakoś przy obudwu do końca było spoko, wiadomo, że nieporadna byłam ale z chodzeniem nie miałam problemów, a kręgosłup to chyba bardziej mnie teraz boli od noszenia Maciusia, nie mówiąc o tym nadgarstku, porzadnie nadwyrężyłam, opuchnięty mam i boli jak diabli:/
Ania a jak Kubuś cieszy się, że będzie miał siostrzyczkę?

reklama
Do góry