reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

Witam

Buziaki dla Kamilka i Zosieńki! Dużo zdrówka!

No i mamy jesień...

A u nas życie spokojnie sobie płynie...Chociaż Asiula zakatarzona...Nie cierpię ściągać jej noska aspiratorem...płaczę razem z nią...
Nawet nie chcę sobie wyobrażać co będzie jakby co gorszego się przyplątało.

We czwartek byliśmy na szczepieniu i lekarka powiedziała, że Asia to okaz zdrowia. A w piatek rano katar...

W poniedziałek znowu przepadnie nam reh przez ten katar.

Jutro wybory- idziecie?

Pozdrawiam

reklama
Ola 100 buziaków dla Kamilka:) I dla Zosi oczywiście też:)

Moniaaga idziemy, mieliśmy nie iść, bo sumie to i tak nie ma na kogo głosować i g.... to wszystko zmieni ale ostatnie wydarzenia sprawiły, że idziemy, co by wojny mnie było:p

No właśnie Kasia kiedy te roboty społeczne ?
Moniaaga mój Kamil też strasznie płakał przy ściąganiu ale... po pierwsze robisz to dla dobra dziecka a po drugie :) kupiłam aspiratos do odkurzacza 5 sekund i po sprawie :) Jestem strasznie zadowolona Bo wcześniej (a miałam fride) to nie mogłam sobie poradzić
Momo jak ten czas leci...

a my już po głosowaniu ,tzn zarejestrowaliśmy się w necie i dostaliśmy karty do głosowania pocztą :) potem wypełniliśmy i odesłaliśmy do ambasady w Oslo :)
jeśli chodzi o katar to mój też fridy nie lubił aż do dzisiaj bo zrobiliśmy z tego zabawe i sam sobie wkładał do nosa a ja tylko ściągałam i dzięki temu obyło się bez płaczu ,krzyku itp :)

No ja też z tego zrobiłam zabawę :) Tylko że mi jakoś słabo szło z fridą Mam małą siłę ssącą :D Mama mnie piersią nie karmiłą i pewnie dlatego :D My się bawimy tak że najpierw zasysamy brzusiu potem rączke itd a potem nosek Czasami wychodzi :)

reklama
Do góry