reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

reklama
wow prawie 32 tc ahh za niedługo będziemy mieć kolejne maleństwo na wątku:)

A ja karmię 8,5 miesiąca ciekawe czy dociągnę do 9 ale w szoku jestem jak słowo daję:)

AniaSm mam pytanie bo popatrzyłam sobie na suwaczek Kubusia Czy Kubuś je już sam ??? Bo ja patrząć na mojego Kamila to czarno to widzę...

tonka jeśli chce to je sam i mu na to pozwalamy ale jeśli się nie kwapi to mu nie wciskam łyżki do ręki (a może powinnam?) generalnie jak to dziecko po samodzielnym jedzeniu od razu go przebieram w czyste ciuchy , myję i mam co sprzątać bo jego ciężko w jednym miejscu utrzymać
moim zdaniem jeszcze ma czas i spokojnie się nauczy :)

Witam

U nas cd problemów ząbkowych.
A to dopiero początek...

Dziewczyny piszą o samodzielnym jedzeniu...A Asia się drze jak nie ma swojej łyżeczki, więc pewnie u nas zacznie sie szybko.

Wczoraj trochę "odchamiłam"- festyn rodzinny. Tylko kasa stracona...ech...

anrysa- bunt 8-latka- skąd ja to znam...A co będzie potem? Boję się myśleć...

Całuski dla dzieciaczków co maja kolejna cyferkę w miesiącach!

Pozdrawiam

reklama
Moniaaga bo dziewczynki podobno szybciej się uczą :) U mnie samodzielne jedzenie to katastrofa A i jak go karmię to też nie jest super Najbardziej denerwuje mnie to jak sie nagotuje pół dnia a Kamil nie chce jesć...

Do góry