reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Ola ale to będzie dopiero, z Anrysą mamy 27 obie. tylko w sensie że tak blisko urodzin, to prawie jak dla mnie, nie? tylko że nie poszliśmy kurde cholera

reklama
a jak się okazało, t nawet załatwił z chrzestną łutki, że przyjedzie do dzieci, no ale okazało się, że oni te bilety pierwszego dnia przedsprzedaży wydali, bo mało miejsc było w sumie

momo bo ja się udzielam nie tylko na grupie ;)
węgielek całuski dla Łusi :*
my w niedzielę mamy 7 rocznicę ślubu :) i cały czas się śmieję do mojego że ten dzień chcę mile spędzić bo to ostatni z naszych "tłustych" lat bo teraz zaczną nam się "chude" ;) hehehe

o jesteś Ania przypomniałaś mi, jak ostatnio Filip mnie męczył jak to musiało wyglądać z tymi krowami jak chude jadły tłuste:) a najlepsze jak potem zaczął rozkminiać że ciekawsze jak plewy i chwasty jadły zboże;)

100 lat dla Łusi:)

O kurde urodziny za niedługo mamy Węgielek. Cholera ja wyć będę bo to ostatnie 20ste buuuu:( Teraz to już zgórki:/ Ciekawe czy w tym roku jednak cos na nie dostanę:) Może torta:D

reklama
e tam, ja mam szesnastkę dopiero;) a ja nic nie dostanę w tym roku wyjątkowo, bo trzeba kasę oszczędzać, jeszcze jakby ten czesław wypalił, to owszem, ale nie wypalił. dwa lata temu nigel kennedy mi zagrał na imieniny na skrzypcach, teraz w lipcu tomkowi na imieniy scorpionsi zagrali, za dużo dobrego by było. aha jeszcze parę lat temu na rocznicę ślubu sabathon, gamma ray i helloween;) jeżdżą tylko ci muzycy i nam grają na rózne okazje;) na te imieniny najbliższe w grudniu to sobie chyba wodeckiego zamówie,żeby mi basie zaśpiewał;)

Do góry