reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

Ola ale to będzie dopiero, z Anrysą mamy 27 obie. tylko w sensie że tak blisko urodzin, to prawie jak dla mnie, nie? tylko że nie poszliśmy kurde cholera

reklama
a jak się okazało, t nawet załatwił z chrzestną łutki, że przyjedzie do dzieci, no ale okazało się, że oni te bilety pierwszego dnia przedsprzedaży wydali, bo mało miejsc było w sumie

momo bo ja się udzielam nie tylko na grupie ;)
węgielek całuski dla Łusi :*
my w niedzielę mamy 7 rocznicę ślubu :) i cały czas się śmieję do mojego że ten dzień chcę mile spędzić bo to ostatni z naszych "tłustych" lat bo teraz zaczną nam się "chude" ;) hehehe

o jesteś Ania przypomniałaś mi, jak ostatnio Filip mnie męczył jak to musiało wyglądać z tymi krowami jak chude jadły tłuste:) a najlepsze jak potem zaczął rozkminiać że ciekawsze jak plewy i chwasty jadły zboże;)

100 lat dla Łusi:)

O kurde urodziny za niedługo mamy Węgielek. Cholera ja wyć będę bo to ostatnie 20ste buuuu:( Teraz to już zgórki:/ Ciekawe czy w tym roku jednak cos na nie dostanę:) Może torta:D

reklama
e tam, ja mam szesnastkę dopiero;) a ja nic nie dostanę w tym roku wyjątkowo, bo trzeba kasę oszczędzać, jeszcze jakby ten czesław wypalił, to owszem, ale nie wypalił. dwa lata temu nigel kennedy mi zagrał na imieniny na skrzypcach, teraz w lipcu tomkowi na imieniy scorpionsi zagrali, za dużo dobrego by było. aha jeszcze parę lat temu na rocznicę ślubu sabathon, gamma ray i helloween;) jeżdżą tylko ci muzycy i nam grają na rózne okazje;) na te imieniny najbliższe w grudniu to sobie chyba wodeckiego zamówie,żeby mi basie zaśpiewał;)

Do góry