reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

anrysa widzisz węgielek cię sprowadziła na ziemię :) - ja tam wolałabym żeby mała ząbków jeszcze nie miała, bo dziś to mnie tak mocno ugryzła tymi dwoma co ma że gwiazdy zobaczyłam .. ja u zosi to zaraz po urodzeniu widziałam białą plamkę na dziąsełku wiec wiedziałam że niebawem wyjdą i teraz też już górne jedynki przeswitują więc pewnie też niebawem sie pojawią .. wiec sie nie martw

moniaaga - gratki dla małej, u nas tez bez objawowo wyszły dolne ząbki .. szkoda że sie nie zgadałyśmy wcześniej mogłybyśmy razem na spacerek pójść ;)

reklama
Ależ drastycznie zostałam na ziemię sprowadzona. No niby o tym słyszałam, że do 18 miesięcy.

Monia a mnie Maciuś dzisiaj znowu olał, tzn w dzień może dwa razy go udało mi się przystawić i to nie wtedy jak był głodny tylko wtedy jak chciał spać i bardziej chciał się przytulić, w nocy niby go przystawiam i to kilka razy i słyszę, że coś tam je, więc teraz już zostało tylko nocne karmienie ale dobre i to, nawet jakby to miało tylko tydzień jeszcze potrwać to każdy dzień się liczy. A rzeczywiście co do zębów to musi boleć jak tak dziecko ugryzie auuu.

Zagłaszam się marnotrawna :) Miałam parę ostatnich dni zabieganych, bo tato miał 70tkę i postanowiłyśmy mu z siostrą kupić prezent, który wymagał sporo wybierania :) potem chciałam mu jeszcze upiec takie słone paluszki i sama impreza też właściwie cały dzień zajęła.
Widzę u Was to na tapecie ząbki :) Ja jeszcze mam daleko do tego. Teraz to mi się wydaje, że jeszcze strasznie daleko do terminu -80 dni. A ja już się toczę, a mój mąż na mnie mówi Obelix, a mama per balonie :) Nie przejmuje się tym tak za bardzo, bo w końcu w ciąży jestem i taka kolej rzeczy. Bardziej zaskakuje mnie fakt, że ten brzuchol tak zaczyna przeszkadzać w wstawaniu, schylaniu itd..

Acha i spóźnione życzenia dla Zosi - sto lat!

No właśnie duuuużo :) mam 11 kg więcej a dopiero 29 tydzień. Ostatnio miałam taki miesiąc, że nie wiedziałam jak i kiedy a przybyło mi przez 4 tyg 4 kg. Teraz się pilnuję i przez te dwa tygodnie przybyło mi tak jak powinno, czyli 1kg. A jeszcze tyle przede mną, że jak pomyślę ile mnie jeszcze przybędzie, to się zastanawiam jaki sprzęt trzeba będzie wynająć do mojego transportu :szok:

rojku nie martw się wagą , ja w pierwszej ciąży przytyłam 27kg a w pół roku wszystko mi zeszło i mieściłam się w swoje spodnie sprzed ciąży :) ,teraz mam już 13kg na plusie i jeszcze trochę przybędzie przez te 2 miesiące ale wiem że później znowu zgubię

Witam

rojku-a co kupiłas tacie, jeśli można wiedzieć?

Ja w ciąży przytyłam 6 kg, ale moją wagą wyjśćiową bylo prawie 100. Wszyscy mówili,że jak karmie to zrzucę.Niestety- u mnie raczej tych kg przybywa...Ale tak samo miałam przy Miłoszu.

momo-spacerek koniecznie! może umówimy się w parku, na telefon? mój nr 609549181. I dogadamy się z terminami, co?

Zaczęliśmy reh. Cały czas płakała...Mam nadzieję, że to tylko takie początki.
A my, oprócz Asi, zakaterzeni i zasmarkani.
Ostatnio jest b.płaczliwa, nie-do-zabawienia ,rączkowa itp. Teraz moje wyjście do wc to dramat.

Właśnie mnie woła.
Buziaki, kobitki

reklama
hejka Moniaaga skad ja to znam hah nie wiem jaki to powod tzn u nas wkoncu chyba zabkowanie ale mam to samo a juz nie wspomne jakbym chciala gdzies wyjsc i sie ubrac to juz wogole koszmar bo nie usiedzi tak jak dawniej tylko ryk i nawet to ze na rece go wezme nie pomaga mam nadzieje ze to mu szybko minie

Do góry