reklama
AniaSm
Fanka BB :)
brylancik oj zaczyna i mi się powoli ciągnąć , coraz bardziej mi dokuczają pachwiny i biodra ,ale przy Kubie też tak miałam
a brzuszkiem się pochwale jak będe mieć jakieś foto bo ostatnio to jak zwykle tylko młodemu cykam ,tym bardziej że go "oskalpowaliśmy" hehe , teraz ma króciuteńkie włoski
a brzuszkiem się pochwale jak będe mieć jakieś foto bo ostatnio to jak zwykle tylko młodemu cykam ,tym bardziej że go "oskalpowaliśmy" hehe , teraz ma króciuteńkie włoski
moniaaga
Zaciekawiona BB
Witam
My po imprezie. Młody bardzo zadowolony.
Niestety po imprezie została nam pamiątka- Asia ma katar...No, ale powoli jej przechodzi. Ale widzę,że nasze forumkowe dzieciaczki też zasmarkane. Zdrówka dla milusińskich!
A tak po za tym to nic ciekawego się nie dzieje.Mąż do pracy, Miłosz do szkoły, a ja w domku z córcią...I tak dzień za dniem...
rojku- oj współczuje przeżyć...
Pozdrawiam
My po imprezie. Młody bardzo zadowolony.
Niestety po imprezie została nam pamiątka- Asia ma katar...No, ale powoli jej przechodzi. Ale widzę,że nasze forumkowe dzieciaczki też zasmarkane. Zdrówka dla milusińskich!
A tak po za tym to nic ciekawego się nie dzieje.Mąż do pracy, Miłosz do szkoły, a ja w domku z córcią...I tak dzień za dniem...
rojku- oj współczuje przeżyć...
Pozdrawiam
momo1975
A ja sobie na suwaczek popatrzę z rana :-)
kasiazar
Ile to jeszcze zostało ?
O juz widzę
O juz widzę
kasiazar
100 lat Zosiaczku! Rośnij piękna i zdrowa :***
reklama
brylancik22
Buziolki dla Zosieńki:-)