reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

reklama
A my jeszcze dokłądnie miesiąc i będziemy mieli póltora roczku :D
A dziś kupiłam Kamilowi pierwsze spodnie w dziale dla większych dzieci... Szkoda mi trochę że on już taki "dorosły"

Hej hej -jest tam kto??????????????????

Asi przebił się ząb! Nawet bez większych problemów.

Dziś ma być ładnie,więc wybieramy się na Rynek, na święto Azotów, a wy?

Do miłego ,dziewczynki

Hej

Anrysa powiem Ci jedno: Ty uwielbiasz panikować;) a tak serio to jak nie będzie miał zębów przez 18 miesięcy, to dopiero można zacząć się martwić;) moje dziewczę też bezzębne

Z mojego wyjścia nici- m musi iść na nocną zmianę:wściekła/y:
Asi wyszedł ząbek DOKŁADNIE wtedy co Miłoszowi. Może u was też taka prawidłowośc będzie?

anrysa-racja,nie panikuj!

Kurujcie się, dziewczynki!

buziole

reklama
u nas F miał na 9 m-cy pierwszego, Sz na 7, a u Ł widać już dawno, że prześwituje, ale jakoś nie czekam na to nie wiadomo jak, bo wiem, że może kilka ładnych tygodni się wybijać

Do góry