reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Rojku to jest fajny pomysł, żeby się wybrać wcześniej do szpitala, zobaczyć porodówkę, porozmawiać z kimś z personelu. a jeszcze lepiej jak się na szkołę rodzenia pójdzie do tego miejsca, zawsze to już się pozna miejsce. patrzyłam na te stronę co podałaś, porodówka taka jakbym bochnię widziała, jeszcze pozostaje kwestia lekarzy, dla mnie bardzo ważna jest opieka nad dzieckiem, bo matka jakoś poród zniesie, tylko żeby była dobra opieka nad maleństwem w razie czego. a jak tam jest ze znieczuleniem gdybyś chciała wziąć? muszę sobie jeszcze raz poaptrzeć

reklama
co do tuchowa to ja sie zgadalam pare dni temu ze sprzedawczynia z abry i mowila ze rodzila 16 stycznia w tuchowie i mowila ze koszmar akurat tam remontowali to syf jak diabli i ze do szycia prawie zero znieczulenia bo lekarz mowil zeby dac jej malo bo krucho z tym i z nicmi zeby dla innych starczylo bo nie bylo dostawy takze z opowiesci juz mi wystarczy

Rojku kurcze warunki są ważne ale też personel, rzeczywiście najlepiej pojechać i sprawdzić.
Ehh ale duchota dziś u nas. DObra ja zmykam do spania, bo po 6 wstaję:/

Nie zaglądałam wczoraj, bo mój tato miał wypadek, na szczęscie poza skasowanym samochodem nic się nie stało...
No w Roztoce "załoga" lekarzy jest mieszanką ludzi z nowego szpit. w Tarnowie i ludzi z Brzeska i jeszcze jest parę innych osób. Pojadę i się zorientuję jeszcze :) A tymczasem spadam ogarnąć mieszkanie.

No właśnie moniaaga gdzieś nam znikła.

Rojku jeju dobrze, że tato cały i zdrowy chć auta pewnie też szkoda. A Ty się nie denerwuj w takim stanie.

Witam

Nie bójcie żaby- mnie sie trudno pozbyć:-D

"Usprawiedliwienie
Proszę o usprawiedliwienie mojej nieobecności na forum z powodu wirusa jelitowego mojego i mojego starszaka.
Z poważaniem Monika K."

rojku- auto- rzecz nabyta. Dobrze,że z tatą ok.

Przeczytałam linka o Roztoce i okazało się ,że jest też tam moja obecna- Tumiłowicz i była gin- Piotrowska. Obie polecam. Więc jak by mi się coś większego działo ( co b.prawdopodobne) to będę tam uderzać.

Sorki,ąle na razie tyle. Asieńka się obudziła. Ta to ma wyczucie czasu;-)
Buziole

reklama
Rojku - super ze tacie nic sie nie stało to jest w takich sytuacjach zawsze najwazniejsze a autko jak ubezpieczone to jakieś tam koszty naprawy zwrócą - ja miałam stłuczkę w ciązy - gostek zajechał mi droge pod maxem to wrócili nam w sumie fajne pieniądze z ubezpieczenia

moniaaga - no skoro piszesz usprawiedliwienia to przyjmujemy co dziewczyny?? btw ty nie jestes jakąś panią nauczycielka przypadkiem?? :) a do romany chodziłam z pierwszą ciążą i teraz po porodzie byłam u niej do kontroli bo przyjmuje w przychodni .. a piotrowskiej to nie znam. Z małym już wszystko ok ?? a skoro mieszkasz w mościcach to gdzie chodzisz z dziećmi do lekarza?? na górke czy do mcm?? i do jakich lekarzy??

aha i uwaga to forum wg naszej anrysy czyta dr kotecki wiec jakby co to cicho sza :p:p:p

Do góry