reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Brylancik- też nie cierpię burzy! No i niestety, przeniosłam te lęki na syna.Może dziś nie będzie tak źle?

Siedzę sobie w domku na wychowawczym.Ale i tak na NIC nie mam czasu;-)
A wy znacie się w realu?

No to spokojnej nocki!

Ps. Kurcze- nie mogę dodać suwaczka! Help!

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Mooniaga:) Nam wszystko pasuje, tylko jakoś tak inne Tarnowianki nas unikały.
A ja odkąd do pracy wróciłam to już wogóle czasu nie mam. Ledwo dzisiaj zrobiłam rozliczenia i tabelki i teraz dopiero mam spokój a w kuchni syf i pewnie jutro dopiero się za to zabiorę. Pranie i zupę robiłam o 6 rano heh.
Najlepszy był dzisiaj Maciek, mył ze mną włosy a raczej mi towarzyszył w łazience bo nie spał od 6 a on teraz na raczkach wszedzie za mną chodzi a raczej raczkuje jak piesek:p

Witam

Cześć Igorkku! Prawdę powiedziawszy nie przypadła mi do gustu forma tamtego forum :sorry:

Brylancik- no i nie było tak źle w nocy, prawda?

anrysa- ja też przed chwilą wyszłam z moją z łazienki ha,ha.

No to miłego dnia ,dziewczyny

Ps. Nie wiecie dlaczego inny wiek mojej Asi jest na forum, a inny w profilu?

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny witam się i ja ... Witaj Moniaaga też mieszkam w Mościcach mam nadzieję że zostaniesz z nami dłużej a krwi ci raczej nie wypijemy wolimy kawę, herbatę, soczek. Btw ty karmisz jeszcze piersią ?

Karmię piersią i zamierzam tak jeszcze pociągnąć koło roku. Ale co z tego wyjdzie-zobaczymy.
A w której części Mościc mieszkasz? Ja koło Komendy.

Witajcie.
Nie jestem co prawda z Tarnowa, ale bliżej mi do niego niż do Krakowa (Brzesko), więc wlazłam tu z ciekawości. Nadrobienie wątku jest raczej niemożliwe :) więc nie próbuję, z racji, że jest już paroletni :D
Jestem w ciąży, więc nie wiem, czy się mogę dołączyć, ale zapewne jesteście mi w stanie sporo podpowiedzieć, jako Tarnowianki, bo właśnie ze względu na to, że chodzę do Tarnowa do gina, to zastanawiam się, czy właśnie w Łukaszu nie rodzić.

hejka laseczki, mam Mateusza na kolanach to mi zle wiec tak szybko
moniaaga no nie bylo zle tzn u nas wogole burzy nie bylo tylko troszke wialo
witam rojku jasne ze mozesz do nas dolaczyc, jak najbardziej a do kogo chodzisz do gina
milego weekendu my sie na grilka wybieramy tylko pogoda nie najlepsza no ale

Moniaaga no tam było kiedys super ,ale dziewczyny które pisały juz nie piszą:no:
zostało niewiele które piszą :-)

a reszta czyta i nic nie pisze
co mnie strasznie wkurza :wściekła/y:.
Więc pisz z nami jak najwięcej :-):tak:.
A Joasia juz taka duża pamiętam że niedawno rodziłaś :-D.
Zreszta tak samo było z dziewczynami
dopiero w ciazy były a tu juz roczek niedługo będą mieć ich dzieci:-).

Witaj Rojku Ty też piszz nami i zostań bo nie wiem czemu
mało tu dziewczyn z nami zostaje.

reklama
Chodzę do Gąciarza. W Brzesku jakoś nikomu bym nie powierzyła mojej ciąży :| W Tarnowie rodziła 3 swoich dzieci moja siostra i była zadowolona, więc też dlatego ja się nad tym zastanawiam. Korci mnie też Roztoka, ale jeszcze trochę czasu jest, to mogę się pozastanawiać :)

Do góry