reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

reklama
kasia a jaki powód tego że spać nie możesz?? tak sama od siebie czy mała ci nie daje?? ja też juz mam zaburzenia snu bo nawet jak mała w nocy spi to ja sie budze i zasnąc nie mogę a jak ja zasypiam to ona sie budzi tak że nocki mam marne

brylancik !! co z twoim suwaczkiem?? pomóc Ci :p:p:p ????

Monia chetnie ale tak jak juz kiedys pisalam musze najpierw zrobic porzadek na moim lapku bo jest tak zawalony ze nawet jak widac zwykly suwak mi szwankuje i wgrac tylko to co trzeba a reszte rzeczy wszystko ppowyrzucac

Cześć!
Czytałam,że jesteście żądne świeżej krwi, więc jestem!
Monika, Mościce, 34 lat, mąż, Miłosz- 8 lat,Joasia- 6 m-cy.
Pasuje?
Piszcie jakich info ode mnie oczekujecie.
Pozdrawiam

Witaj Moniaaga :)
Spokojnie przesłuchiwać Cię tu nie będziemy :)
Ale ja swoim zwyczajem będę Cię o suwaczek molestowała :D
Co tu takie pustki ? Laski ,burzy wypatrujecie ?
brylancik, teraz to Ty nawet rozmazanego tego suwaka nie masz:-p

Cześć!
Czytałam,że jesteście żądne świeżej krwi, więc jestem!
Monika, Mościce, 34 lat, mąż, Miłosz- 8 lat,Joasia- 6 m-cy.
Pasuje?
Piszcie jakich info ode mnie oczekujecie.
Pozdrawiam
witaj :))
bo my takie wampirzyce jesteśmy ;)
co porabiasz na codzień ?? oprócz tego że zajmujesz się Joasią ;) ,bo Miłosz to chyba samodzielny już chłopak co ?

reklama
Witaj Moniaaga :-)
No ten rozmazany zlikwidowalam bo po co jak i tak nic nie widac, no Kasia ta burze to chyba wykrakasz bo u mnie juz wiatr sie ruszyl to i moze co przywieje chociaz wolalabym nie bo nie cierpie burzy a w nocy to juz totalnie

Do góry