reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

macie z tymi suwaczkami heheheh :)
u mnie dzisiaj w końcu było ciepło i słonecznie :))) ,mogłoby tak być codziennie :) ale pewnie jutro już będzie znowu to samo czyli deszcz
mój młody coś ostatnio zasypiać nie chce i nie wiem czy to kolejny skok rozwojowy czy ma jakieś widzi misie ,

reklama
Heh Momo piękny miałaś wczoraj suwaczek:p:))))))))))))) Wszystkiego naj dla Zosieńki:))))))))
Ania Ty już 17 tydzień wow, a Kubuś jak dziecko tak sobie ma i już:)))A co będzie chodził spać jak już taki duży:p
Igorekk Twój synek zdaje się jak mój Wiki, wszędzie go pełno choć ja lubie takie dzieci. Gorzej trochę jak się jest rodzicem takiego żywego srebra:)

hej laski

anrysa - dzięki :) miło tak popatrzeć na suwaczek choć troszkę żal że czas tak szybko zasuwa no ale każdemu dni przybywa i naszym maluszkom też :)

u mnie Zosia na zakończenie 5 miesiąca wczoraj wyprodukwała kolejnego ząbka .. było trochę marudzenia do południa i wrzask wieczorem ..

O kurcze Momo ale co przebiły się? No to Zosia wiedzie prym. Ciekawe czy dzieci gryzą wtedy w trakcie karmienia, nie wiem bo Wikusia za krótko karmiłam. Maciek ma takie dwie żyletki w dziąsłach, że w nos mnie wczoraj już udziabał i nie powiem ale bolało. Pod palcami czuć takie tareczki ale na wierzch jeszcze nie wylazły:)

Momo wow! co Ty się jakoś tak skromnie tymi ząbkami Zosiowymi chwalisz? jakbym tu nie weszła, to bym nie wiedziała, oj nieładnie. Ale szybko jej idą:)

No proszę Momo super gratuluję ząbków :-).

Anrysa też myśle że twój Wiki charakterem podobny do mojego łobuziaka,
ale to dobrze bo sobie w życiu poradzi :-):tak:.

Suwaczki macie śliczne!
Aniu jak ten czas leci ! :)
Momo wszystkiego naj dla Zosieńki!
Muszę zmienić mój suwaczek bo zdjęcia już nieaktualne ;)
A macie jakiś pomysł na prezent od serca z okazji Dnia Ojca ?

reklama
hej dziewczyny

dziękuję Wam za gratki w imieniu małej :)

anrysa - zosia ma ząbki na wierzchu, przebuły sie przez dziąsła i uwierz mi lepiej zebyś nigdy nie poczuła jak dzieci gryzą podczas karmienia :) mnie domi ugryzła jak była mała to nie obyło sie bez usg i leków oraz okładów z kapusty :)

węgielek - wiesz jak taka skromna jestem :) co do tego ze szybko to fakt ale domi tez wcześnie szły a tesciowa mówiła że mój też wczesnie ząbkował więc to pewnie genami idzie ;)

aniasm - nie łam się u nas też sie ochłodziło teraz jest tylko 10 st na polu co prawda nie pada ale ponuro jest bardzo, a ty niebawem do PL przyjedziesz to jeszcze i upały Ci sie znudzą

Do góry