reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

a ja nie znoszę upałów - lubię jak jest pogodnie, słonecznie ale temp max 25-16 st i lekki wiaterek a upały źle znoszę z kolei kuzym męża który był w irl wrócił własnie przez pogodę i klimat:) moja kumpela też na początku mówiła ze deprechę łapie bo non stop tylko kurtki, kurteczki, parasole etc a słońce to widziała 4 razy przez pół roku ...

o ząbkach się nie wypowiem bo już zapomniałam jak to leciało ;-)

reklama
Ja tam lubię ciepełko ,nie przeszkadzają mi nawet upały :-).
I dobrze że nie mieszakm w Irlandii,bo na pewno bym w depresję wpadła:tak:.
Niecierpię takiej pogody :no:.

Momo juz niedługo sobie przypomnisz o ząbkach :-D.

Momo a może nie będzie tak zle z tymi ząbkami :-)
Starsza córcia chyba wogóle spokojniesza była niż Zosia co ?

Hej dziewczyny. Ammy polecam wszystkich alergologów w Centermedzie na Skargi. Ja chodzę do dr Rybki, nie jest zbyt rozmowna ale widać, że zna się na rzeczy:)
U nas ząbki w drodze, jedynkę widać tuż pod dziąsłem, w sumie też ją czuć jak wkładam palca do budzi ale coś się przebić nie może i Maciek tak się z tym morduje, że szok:/
Momo kurcze takie uroki, co zrobić.
A ja tak jak Ty nie lubię upałów za to tak do 24 stopni to do przeżycia)

igorek - niestety masz rację że z Zosia jest trudniej niż kiedyś z Domi było - no ale nikt nie obiecywał że bedzie łatwo - pozatym tylko nasz węgielek ma jakiś patent na spokojne dzieciaczki no ale ja to już nie planuję więcej dzieci choć moze jak zdradzi sekret to przekażę córkom ;-)

anrysa - faktycznie szybko te ząbki u Maciusia - masz jakiś żel albo dajesz mu coś przeciwbólowego?? i co się dziwisz że bidulek jest marudny i ci popłakuje ..

ammy - własnie miałam ci pisać że w centrmedzie jest jakaś pani doktor ale nie pamiętam jak sie nazywa a tu anrysa napisała o dr Rybce i faktycznie ją miałam na myśli - ja też u niej kiedyś byłam ze starszą córą i faktycznie pomogła no i ma dobre opinie w szpitalu mimo że tam nie pracuje - więc polecam

reklama
Do góry