reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

reklama
/no a tu znowu pustka. Gąciarz robił mi pierwszą cc no ale ona nie była planowana, po prostu trafiłam na jego dyżur.

Hej

Ja jestem :-)

Ale nie za często niestety :baffled:.

Kasia ależ Ci córcia szybciutko rośnie :-)
Juz ma pół roku jeju jak to zleciało dawno jej nie widzieliśmy wiesz może byś sie pochwaliła :-);-).

no faktycznie dziewczyny wątek nam umiera musimy zapodac jakiś ciekawy wątek ..

aha anrysa ty pisałaś na styczniu 2011 z dziewczynami - ja tylko podczytywałamw ciąży - tam jedna dziewczynka ma zajęczą wargę nie wiesz co mama planuje z tym robic?? moze czytasz dziewczyny nadal ..

Witam :-)

Ale dziś było super na dworze :-)

Dziewczyny pewnie na spcerkach co.

Dziś widziałam wesołe miasteczko na boisku za basenem ,dopiero się rozkładało :-):-).

Kurcze no rzeczywiście trzeba tu częściej wpadać.

Momo nie czytałam ostatnio, chyba jakoś tak mi się urwał z nimi kontakt, później coś tam próbowałam u nich napisać ale mi nikt nie odpowiedział, więc stwierdziłam, że nie będę się na siłe narzucać. Nic nie wiem o takiej dziewczynce. A której to dziewczynie się urodziła?? Kurcze przykro bardzo, szkoda dziecka, szczególnie, że to dziewczynka.

Igorek kurcze, że też mam wypłatę za tydzień pewnie wesołe miasteczko już się zwinie:( Ten maj mnie wykończy, komunia, urodziny chrześnicy, urodziny męża, dziń matki, 10-lecie matury no normalnie nie wyrobię finansowo. ehh

A ja znowu schudłam ale już się chyba nie cieszę. Zaraz zmienię suwak, bo stwierdzam, że już chcę taka zostać i nie chudnąć już wcale:/

reklama
Do góry