reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

reklama
Anrysa no w sumie nie wiem ile będzie to wesołe miasteczko choć dzis jak szłam to jeszcze nie byli
rozłożeni :eek:.
Ale jutro to chyba na pewno będą :-).

AniaSm a ja nie widzę Twojego suwaczka :no:.

Witajcie kobiety! :)
Uh, ale nasz wątek zaniedbałam. Ale ogólnie teraz tylko Jerzyk, studia, magisterka, jazdy raz albo dwa razy w tyg. do krk i brak czasu na cokolwiek. I tak pewnie jeszcze ze 2 miesiące, jak nie więcej...

Jedynie noc muzeów tarnowską ostatnio "zaliczyłam" z mężem, w końcu impreza malutka więc wyrwać się na chwilę z małżem nawet się udało.

Lato w pełni, mam nadzieję, że z niego korzystacie :p

Pozdrawiam z burzowym powiewem orzeźwiającym :)

OO wesołe miasteczko :) Musimy pójść z Anią, bo ona uwielbia wszystko co sie kręci i huśta :D
Ale ciepło dziś!
Byłam po 8;00 na spacerze i spociłam się ze szok a co to w południe będzie ? :)

no moja domi gdyby wiedziała to juz by byla na wesołym miasteczku i może się mój z nią jutro wybierze po zlocie ... no a zosia to ma jeszcze czas na takie zabawy :)

miłego weekendu

p.s ammy a ty w końcu w tarnowie bywasz czy nie bardzo ??

Cześć

AniaSm faktycznie nie popatrzyłam dobrze ,
gapa jestem :rofl2:.
Jak pogoda u Was ciepło jest ?
Ile ząbków juz macie,juz nie długo
wszystkie pewnie będą :-)?

Momo no tylko to będzie chyba połączone z juwenaliami więc chyba będzie trzeba za wstęp zapłacić :confused:.

momo, jestem w Tarnowie chwilowo, ale siedzę na tyłku i pracę piszę z Jerzem na kolanach... i czasu mi na wszystko brak
Kurczę, Twoja Zosia już ponad 4 miesiące ma! ale ten czas leci...

Jerzyk dziś z radością w oczach przysłuchiwał się burzy i przypatrywał wielkim kroplom deszczu. Kurczę, dorośleje ten mój mały człowieczek...

Jak to jest z tymi ząbkami, jak już taki jeden z drugim i trzecim się przebiją, to ile jeszcze czasu mogą rosnąć i męczyć?

Znacie jakiegoś dobrego alergologa w Tarnowie, najlepiej takiego i prywatnie, i na nfz przyjmującego? Bo wraz z pyleniem różnych roślin lekka alergia pokarmowa Jerza przerodziła się w azs i już z pediatrą rady nie daję... Tylko nie panią Majorek-Olechowską bo do niej od pierwszego wejrzenia się uprzedziłam...

Cześć

AniaSm faktycznie nie popatrzyłam dobrze ,
gapa jestem :rofl2:.
Jak pogoda u Was ciepło jest ?
Ile ząbków juz macie,juz nie długo
wszystkie pewnie będą :-)?
pogoda jest jak na tutejszy klimat normalna czyli słońce na przemian z deszczem no a ciepło to tylko w słońcu bo normalnie to ok 13 stopni ,ale to kwestia przyzwyczajenia ;)
właśnie wychodzi nam ostatnia trójka i Kuba jest po prostu momentami nie do zniesienia no ale dobrze że są czopki bo na wieczór mu zapodam to do rana spokój :) , jeszcze tylko 5 przed nami ,ale mam nadzieje że one już pójdą lżej ;)

ammy u nas jak już się przebiją to wychodzą ale nie widać żeby go to bardzo bolało , najgorzej jest jak już widać że się przebija

reklama
Do góry