reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Aniu ale miło popatrzeć na ten twój suwaczek aż mi sie łezka kręci że ja już nigdy takiego sobie nie zrobię ;( oj ale mi sie do dupy zrobiło ... ;/ nic przyjdzie mi czekać na wnuki tylko ze to już nie to samo uczucie co mieć dzidzię w brzuchu ..

reklama
Hej:) Nigdy nie siedzialam na tym watku ale mam pytanie, moze ktos wie... Chodzę do dr. Gąciarza w Pro-Medzie ale on nie ma usg 3D,4D i nawet mi go nie zlecił więc szukam na własną rękę ale mi nie wychodzi. Obdzwoniłam już pół Tarnowa i jestem w szoku, że nigdzie go nie mają!!! Może ktoś zna dobry gabinet prywatny z 3D,4D w Tarnowie??

hej myszka ja słyszałam że gąciarz ma usg w prywatnym gabinecie ;/ moze ktoś mnie w błąd wprowadził

usg 3/4D mają w centermedzie na słoneczej kosztowało w tamtym roku 150 zł i 10 zł za płytę i baryłowa robi na rogoyskiego w tym samym gabinecie co przybycień to wiem na bank bo byłam w obu gabinetach i miałam robione usg

zdrowia dla ciebie i maleństwa

btw zadowolona jestes z gąciarza??

momo może ja jakaś dziwna jestem ale jak sobie pomyślę o tym puchnięciu w ciąży i tym podobnych dolegliwościach to chciałabym już rodzić , no ale na wszystko przyjdzie pora ;) ważne żeby wszystko było dobrze z maleństwem :)

Hej

Ja chodziłam do Gąciaża ,na Ujejskiego chyba.
I na pewno miał usg ale czy 4d to nie wiem .
Mi zawsze robił przy każdej prawie wizycie .
Ja byłam zadowolna z niego.

Momo mi też się łezka w oku kręci jak widzę ten suwak Ani, bo też pewnie już mi nie przyjdzie przechodzić tego samego no ale co zrobić. Co do wnuków, tak sobie teraz myślę, że będzie ze mnie młoda babcia:)

Momo i Anrysa jeszcze się zdziwicie jak trzeci raz wam przyjdzie czas :-) po co tak się nastawiacie? może Wam się jeszcze zachce? młode kozy jesteście:-)

Anrysa ja też będę młodą babcią pewnie, chyba że mi chłopaki psikusa wywiną i się nie pożenią szybko;-)

Dziekuje wam za odpowiedz, zapisalam bede tam dzwonic i sie umowie bo wszedzie szukalam a na necie nie ma info o 3D w Tarnowie, wszedzie wyskakuje Kraków:/ Ja co wizyte mam usg u dr. Gąciarza ale to zwykłe. Nie ma 3D a ja chciałam na własną rękę pójść raz gdzieś gdzie robią bo zależy mi na dokładniejszym obrazie bo co wizyte widze tylko głowe od góry i czasem nogi od dołu a chce zobaczyc twarz, tzn zarys:) Nie jestem zbytnio zadowolona z wizyt bo całą wizyte milczy jak zaklęty i to samo na usg a powinien mi wszystko pokazac, sorry za wizyte 80zl dac zeby czasem poczuc sie zignorowana... bez przesady. Trudno, wytrzymam tylko dlatego ze nie wybieram sie do szpitala w ktorym pracuje.. Rozpisałam sie he he no nic... jeszcze raz dzieki wielkie za odzew:)

reklama
Kurcze to chyba się pan doktor zmienił Myszka bo jak ja do niego chodziłam to naprawdę było super :tak:.
I własnie wszystko mi tłumaczył .
Ale nie Ty pierwsza tak mówisz bo już podobne opinie słyszałam :tak:.

Węgielek na pewno Ci chłopaki nie zrobią psikusa :-)
I bedziesz młodziutką babcia laseczką :tak::-):-):-):-).

Do góry