reklama
brylancik22
Fanka BB :)
poszła i nie wraca a gdzie to pieron wie
ej dziewczyny kazdy po jednej nie zapominajcie ze jest jeszcze Mateusz ;P
ej dziewczyny kazdy po jednej nie zapominajcie ze jest jeszcze Mateusz ;P
momo1975
brylancik a jak chcesz to podzielić jak chłopców jest : u wegielka 2, u anrysy 2, a ani 1, u iigorka 1, u ciebie 1 a dziewczynek raptem 4??
AniaSm
no właśnie strasznie tu pusto Anrysa przestań się chwalić swoją wagą bo wszystkie pouciekały jak to zobaczyły hehehehe
Ania chyba masz rację. To już cicho siedzę W każdym razie Ty nie musisz uciekać bo teraz nei musisz na wagę patrzeć A właśnie widać już coś po Tobie? Bo mi brzuch już w 8 tc wywaliło przy Maćku. Jak ten czas szybko leci, patrz już 10 tydzień u Ciebie. Super, normalnie nie mogę się doczekać
AniaSm
nie zamierzam nigdzie uciekać
niektórzy mówią że widać ale moim zdaniem nie , po prostu mam po pierwszej ciąży naciągniętą skórę która po założeniu spodni formuje mi brzuszek a że nie chcąc uciskać maleństwa normalnymi spodniami noszę już ciążowe , jak leże to mam płaski brzuch
niektórzy mówią że widać ale moim zdaniem nie , po prostu mam po pierwszej ciąży naciągniętą skórę która po założeniu spodni formuje mi brzuszek a że nie chcąc uciskać maleństwa normalnymi spodniami noszę już ciążowe , jak leże to mam płaski brzuch
reklama