reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Ostatnia edycja:
reklama
momo1975, my też karety nie mamy ale 4 koła ma i jakoś jeździ :) Zwykle do parku-lasku, czy jak to się tam nazywa. Spaceruje się tam przednio :)
kasiazar, śpi super od paru tygodni - morzy go między 21:30 a 23 a budzi się zwykle między 4 a 7. Tylko że śpi na brzuszku, inaczej nie przespałby więcej jak godzinę (chyba, ze na i po spacerze - 2-3 godzinki ładnie potrafi spać). A śmieszek jest niezły, jak go coś bardzo rozbawi, to i na głos. Ma łaskotki :p

Dziś mamy za sobą pierwszy nowy smak - marchewkę ze słoiczka. Było zabawnie ale trochę nawet pochłonął. Jutro powtórka a może też troszkę kaszki glutenowej. W końcu mamy już 4 miesiące :)
Ostatnim razem jak tu pisałam pytałam o baseny w Tarnowie; czy orientuje się któraś, czy na basenie w mieście (tym niedawno przebudowanym) jest woda ozonowana czy chlorowana? I dzieci od jakiego wieku wpuszczają?
Jak Wam mija dzień?

Amy, a Jurek jest na mm czy na cycu ?
To moja Ania spi od 20:00 ( czasem wcześniej ) tak do 4 rano. Później do 7:00 To tak oczywiście plus minus :)
fajnie ze masz tam blisko lasek , my to po osiedlach smerfujemy.
A co do basenu, to dzwoniłam do tego nowego na Romanowicza,pani powiedziała ze jest pokoj rodzinny , ale z takimi maluchami jak nasze to nikt nie chodzi , Najmłodsze mają ok roku. A żadnych zajęc dla najmłodszych nie ma
anrysa, język blondynki :p

a ja tu nie zaglądałąm a tu tyle nowych rzeczy :)
Ale wam zazdroszcze moje "dorosłe" dziecko nie śpi tyle co wasze maluszki
Ja kiedyś na tym basenie widziałam z półrocznego malucha A woda niestety chlorowana
To widze że tylko ja nie mam koleżanki ze swojej okolicy :(

Hej ja też nie mam koleżanki ze swojej okolicy :no:

Laski nie mam za bardzo czasu Was poczytać :no: mąż przyjechał więc się trzeba nim zająć:tak:ale dziś już jedzie.
No i na 13 do pracy idę .

Igorek zajmuj się mężem a jak:) Kurde szybko jedzie.
Co do okolicy nic się nie martw, jak tylko mi się poprawi stan brzucha i zacznie być trochę cieplej, to ja będę w Twoje okolice do mamy chodzić i na pewno się spikniemy:)

Anrysa to fajnie :-)

No mąż faktycznie przyjechał wczoraj i dzis juz jedzie :sorry:.
No ale taka praca ,ma być na weekend w przyszłym tygodniu :-):-).
Więc będzie dłużej :-).

reklama
kasiazar, na cycu, plus czasem, jak dużo uleje a mleka trochę mało to go dokarmiam. Może by i spał dłużej, bo często to jeszcze śpi jak go rano karmię, ale bardzo się wierci i mlaska = głodny jest :)Więc nadopiekuńcza mamusia...
A Ty malutką karmisz piersią czy mm? Masz w planach wprowadzać nowe pokarmy wg. nowego (z glutenem wcześniej) czy starego schematu?

Dzięki za info o basenie. Ale cholera jeśli woda chlorowana to nie dziwię się, że maleństwa nie chodzą. Trzeba poczekać albo pojechać do dziadków :p

Do góry