reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Igorek, ja różyczkę dostałam, karteczkę i ciastko snikers zse stacji BP :) Niebo w gębie:)
Ania , taka wolność to tez super prezent :D
dziewczyny co do Kubusia to na zywo jeszcze ładniejszy!! :)
Ammy, kiedys sie zastanawiałam co się z Tobą podziało.. Widzę jednak ze wszystko ok Synuś śliczny :)
A co spacerków to chyba tylko momo jest z Moscic , więc moze się razem zgadacie :)
Mere, Gratuluje fasolki :) Co tarnowskich forowych ciężarówek to ostatnia nasz brylancik pewnie już dziś na porodówce siedzi :)
A ja jestem mamusią październikową 2010 :D

reklama
dzięki za komplementy w imieniu Kuby hehe ;)
Ammy witaj , no i oddałam głosik na konkursie o chustę ;)
ciekawe jak brylancik , nie dawała nikomu znać jeszcze ?? kurcze trzymam mocno kciuki żeby jak najszybciej miała już dzidzie ze sobą :)

Ammy witaj:) Gratuluję synka:)
Mere chyba troszkę musisz poczekać, pewnie pojawią się tutaj nowe przyszłe mamusie jak Ty.

Dziękujemy :)

Hmmm, z chęcią jeszcze raz dołączyłabym do grona ciężarówek, ale raz, że trzeba synka odchować i dwa, nie stać nas na nastepne maleństwo. Ale zobaczymy co czas przyniesie.

kasiazar, mój młodzieniec też październikowy :) tyle, że 16 a Wy zdaje się jakoś pod koniec. W Tarnowie rodziłaś, w nowym czy starym szpitalu?

Spokojnej nocki/miłego ranka. Mój maluch właśnie zasnął przy cycu, miejmy nadzieję na nockę już :)

O.gif Z.gifN.gifZ.gifA.gifA.gifL.gifM.gifA.gifL.gif

reklama
Do góry