reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

reklama
Igorek Kasia to nie ma bata musiała pierwsza urodzić:p Ja piszę o styczniówkach czyli o Węgielku, Momo i mnie.
Dziewczyny gruba jestem, cholera jasna hehe:)

brylancik, juz nie dlugo :) Ale Ci zazdroszczę! Mi tak szybko minął ten czas kiedy Ania była takim maluszkiem :) Oj chyba trzeba bedzie pomyśleć o Franusiu :p
zaniepokojona, pytałam , ale już nie ma tych krzesełek, poszły jak świeże bułeczki
edit. Teraz mi sie przypomniało
anrysa co Ty pleciesz ? gdzie Ty gruba jestes ????

Ostatnia edycja:
anrysa ja dziś byłam w pracy pozałatwiać urlop macierzyński - mam do 10 czerwca; zostało mi 19 dni urlopu z 2010 + 26 dni z 2011 plus 2 dni opieki nad dzieckiem zdrowym - gdybym chciała to wszystko do zera wykorzystać to do pracy wracam 18 sierpnia - ale zastanawiam się nad wychowawczym dopóki mała nie skończy roku - jakoś nie mam motywacjo by wracać do pracy i w sumie to wziełabym jakieś 4-6 mcy wychowawczego .. ale jeszcze sama nie wiem ..

ja dziś założyłam takie obciskające majciory - bo też gruba jestem .. niby zostało mi z ciązy 2 kg ale przed sporo przytyłam ale to chyba już marzenie żeby wrócić do dawnej wagi :D no nic pożyjemy zobaczymy ..

brylancik - ja to ci powiem że po pierwszym porodzie to wyć mi się chciało że już nic mi sie w brzuchu nie rusza, teraz nie mam tego uczucia bo tą ciążę dużo gorzej nosiłam i jestem happy że nie mam już wielkiego brzucha .. a poród .. hmm też pierwszy dużo lepiej wspominam bo ten był ciężki i bolesny z tą indukcją jak cholera ..

momo no to mnie pocieszyłaś :p ale mam nadzieje ze jakos to bedzie i jak to sie mówi przezyje i nie bedzie tak zle
no Kasiu a wiesz o Franusiu pomyslec mozecie Ania przynajmniej bedzie miała sie z kim bawic

reklama
Kasia Ty to masz siłę o drugim myśleć;-):-D. Ja sobie wczoraj o bliźniakach myślałam :laugh2: ale jakoś chyba pozostawię to jednak w sferze marzeń niespełnionych bo chyba by mi już sił nie starczyło:p Zresztą jak to zrobić:)
Brylancik mi na brodawki pomaga taka maść mamma mia z ziajki na brodawki, bez niej byłoby ciężko. Możesz już zacząć smarować. A pochwalę się dzisiaj po nocy miałam pierwszy raz twardą jedną pierś bo z drugiej Maciuś wyjadł w nocy. Wogóle zajebiszczy ten mój syn jak na razie w nocy budzi się tylko o 5 na jedzenie tak to śpi od 22-23 do 5 rano:)
Momo o urlopie napisałam Ci na naszym forum:) Wolę tam o tych sprawach:p

Do góry