reklama
Kahna
Fanka BB :)
Witam, ja też z okolic Tarnowa mam dwójkę skarbków, córcie i synka
Kahna witamy
A mi dzisiaj Maciek zafundował ciężką noc. Wymyślił sobie ponad 2 godz zabawę. I kurde on chyba traktuje pierś jak smoczka.
AniaSm fajnie, że paszport już macie. To pewnie będziesz jechać do Norwegii za niedługo. A ja się chciałam z Wami na spacer wybrać a tu pogoda do kitu znowu:/
Kasia kiedy Ania zaczęła Ci dłużej nie spać.? Bo Maciek chyba za wcześnie robi sobie takie długie zabawy.
A mi dzisiaj Maciek zafundował ciężką noc. Wymyślił sobie ponad 2 godz zabawę. I kurde on chyba traktuje pierś jak smoczka.
AniaSm fajnie, że paszport już macie. To pewnie będziesz jechać do Norwegii za niedługo. A ja się chciałam z Wami na spacer wybrać a tu pogoda do kitu znowu:/
Kasia kiedy Ania zaczęła Ci dłużej nie spać.? Bo Maciek chyba za wcześnie robi sobie takie długie zabawy.
AniaSm
witamy :-)Witam, ja też z okolic Tarnowa mam dwójkę skarbków, córcie i synka
anrysa no już za tydzień lecimy ,nie mogę się doczekać , a jeśli chodzi o spacer to może jednak się uda bo najważniejsze żeby nie padało ;-)Kahna witamy
witaj :-)Hej
chętnie dołączę do mam z Tarnowa, nie mieszkam co prawda w samym Tarnowie ale w okolicach.
kasiazar
hej!
Ania juz za tydz ? jej ale to zleciało!!! Szok!Ale pewnie sie cieszysz bo tęsknisz za D
Anrysa, nie pozwol Maciusiowi smoczka z cyca robić, przyzwyczai sie i będzie tak wisiał i wisiał. Bliskość bliskością , ale w 20 minutach tez mozna się do mamusi prztylić A co do przerwach w spaniu , to tez Ania miała cos kolo 3 tyg i zaczęła robic takie dłuzsze przerwy i tez mi się wydawało ze za szybko. No nic , musimy się przyzwyczaić ze nasz dzieci rosną i nie będą juz tylko spały i spały Teraz w ciągu dnia spi max 3 godz , ale to zadko
Igorek znowu chora jestes ? Oj ! Ja tez mam dosyc tej zimy a tu się na nawrót zapowiada
kahna witaj !
anuśka i Ty witaj
Ania juz za tydz ? jej ale to zleciało!!! Szok!Ale pewnie sie cieszysz bo tęsknisz za D
Anrysa, nie pozwol Maciusiowi smoczka z cyca robić, przyzwyczai sie i będzie tak wisiał i wisiał. Bliskość bliskością , ale w 20 minutach tez mozna się do mamusi prztylić A co do przerwach w spaniu , to tez Ania miała cos kolo 3 tyg i zaczęła robic takie dłuzsze przerwy i tez mi się wydawało ze za szybko. No nic , musimy się przyzwyczaić ze nasz dzieci rosną i nie będą juz tylko spały i spały Teraz w ciągu dnia spi max 3 godz , ale to zadko
Igorek znowu chora jestes ? Oj ! Ja tez mam dosyc tej zimy a tu się na nawrót zapowiada
kahna witaj !
anuśka i Ty witaj
brylancik22
Igorek no ja tak na dwa razy raz lepiej raz gorzej, niby jem ale powoli zaczynam tracic apetyt tzn cos bym zjadła a sama nie wiem co tak od żołądka zaczyna mi być dziwnie a to z kolei z tego co sie orientuje to moze byc od macicy od skurczów tak cos mi nabakneli w szpitalu jak ostatnio bylam z tymi skurczami, tez tak pod koniec miałyscie? czy to tylko ja jestem jakims takim dziwnym przypadkiem
no tak nie dziwie sie Ani tyle bez meza to sie teskni
Anrysa mi sie wózek podoba, fajny
Kasia no tak Ania to juz pannica to patrzy zeby z mamusia pobyc a nie tracic czas na spanie
A gdzie Tonka co z nia juz sie chwile nie odzywa
Witam Kahne i Anuske
no tak nie dziwie sie Ani tyle bez meza to sie teskni
Anrysa mi sie wózek podoba, fajny
Kasia no tak Ania to juz pannica to patrzy zeby z mamusia pobyc a nie tracic czas na spanie
A gdzie Tonka co z nia juz sie chwile nie odzywa
Witam Kahne i Anuske
reklama
Ania no pewnie tesknisz za mężem ;-).Faktycznie zleciało .
Brylancik ja tak nie miałam wcinałam do końca .Ale każdy organizm inaczej reaguje;-).
A w którym Ty tygodniu jesteś ??
Kasiazar tak trochem chora Igor mnie zaraził :-(.I to fakt dzieciaki będą coraz mniej spać.A więcej się bawić ,niedługo zaczną mówić po swojemu :-).
Brylancik ja tak nie miałam wcinałam do końca .Ale każdy organizm inaczej reaguje;-).
A w którym Ty tygodniu jesteś ??
Kasiazar tak trochem chora Igor mnie zaraził :-(.I to fakt dzieciaki będą coraz mniej spać.A więcej się bawić ,niedługo zaczną mówić po swojemu :-).