reklama
AniaSm
Fanka BB :)
no jakbym kupiłam leżaczek na allegro to miałabym dwa
momo1975
Anrysa – sklep jestw takim nowym budynku przeszklonym na dole i na górze, jadąc od centrum to po prawej stronie i kawałek przed galerią, i przed skrzyżowaniem z warsztatową. Na dole jest kwiaciarnia a na piętrze ten sklep. Ja zamówiłam pościel i przewijak na łóżeczko ale paczka jeszcze nie dotarła. Pampersy kupie w Tesco na promocji. Do kąpieli mam mydełko Bambino na początek a na potem nivea 2 w 1, w Rossmanie kupiłam chusteczki nivea a wczoraj na promocji były Huggies wiec też kupiłam opakowanie. Pudru nie kupuję bo pierwszej córci kupiłam i wcale nie używałam no chyba że do powąchania, w razie „w” mam mąkę ziemniaczaną i na jedno wyjdzie.
Nie wiem czy widziałyście w tym zestawie jest taka plastikowa wkładka dla maluszka - widziałam
ją gdzieś luzem na Alle ale now nie mogę znaleźć http://allegro.pl/zestaw-kapielowo-pielegnacyjny-tega-baby-9-el-i1288482840.html
AniaSm – który poleciłabyś z tych leżaczków bo też chciałabym niuńce kupić, myślałam o tym 3w1 ale on tylko od 13 kg, ten drugi jest do 18 kg nie miałam wcześniej i nie mam doświadczenia ani opinii nikogo z rodziny ;/
Też stosowałam bobodent i tylko ten – ale to było 9 lat temu i nie wiem jakie środki teraz są
dostępne i dobre.
Brrr aż mi gęsia skóra wyszła jak Ania napisała o tym śniegu, dla dzieci frajda ale dla
ciężarówek niebezpieczeństwo wpadnięcia w niekontrolowany poślizg. Ja mam dziś
w sumie od wczoraj zgagę i nic mi nie pomaga a że do tej pory sporadycznie się zdarzała
to żadnych leków nie kupiłam no i teraz mam za swoje. W piątek kupie tylko sama
nie wiem co czy manti, renni a może malox?? Ten ostatni nie wiem czy można ..
zapytam w aptece.
Spokojnej nocy
dziewczyny i dzięki za wskazówki
dobranoc
Nie wiem czy widziałyście w tym zestawie jest taka plastikowa wkładka dla maluszka - widziałam
ją gdzieś luzem na Alle ale now nie mogę znaleźć http://allegro.pl/zestaw-kapielowo-pielegnacyjny-tega-baby-9-el-i1288482840.html
AniaSm – który poleciłabyś z tych leżaczków bo też chciałabym niuńce kupić, myślałam o tym 3w1 ale on tylko od 13 kg, ten drugi jest do 18 kg nie miałam wcześniej i nie mam doświadczenia ani opinii nikogo z rodziny ;/
Też stosowałam bobodent i tylko ten – ale to było 9 lat temu i nie wiem jakie środki teraz są
dostępne i dobre.
Brrr aż mi gęsia skóra wyszła jak Ania napisała o tym śniegu, dla dzieci frajda ale dla
ciężarówek niebezpieczeństwo wpadnięcia w niekontrolowany poślizg. Ja mam dziś
w sumie od wczoraj zgagę i nic mi nie pomaga a że do tej pory sporadycznie się zdarzała
to żadnych leków nie kupiłam no i teraz mam za swoje. W piątek kupie tylko sama
nie wiem co czy manti, renni a może malox?? Ten ostatni nie wiem czy można ..
zapytam w aptece.
Spokojnej nocy
dziewczyny i dzięki za wskazówki
dobranoc
Ostatnia edycja:
momo1975
nie wiem czemu tamten post taki rozwalony ale net mi świruje i przeglądarka też wk.. coraz bardziej mam IE, przerzuciłam sie na chroma i wróciłam na IE ale już mnie drażni na nowo, wiec teraz może proa na mozille albo na opere - nie znam ani tego ani tego
dobra koniec spadam do spania bo mnie maz dziś wk i głowa mnie boli z tego wszystkiego :-(
dobra koniec spadam do spania bo mnie maz dziś wk i głowa mnie boli z tego wszystkiego :-(
AniaSm
w parku :-)
momo ja używam mozille i jestem zadowolona , jeśli chodzi o leżaczek to ten pierwszy jest o wiele lepszy no ale też droższy mimo wszystko posłuży trochę ;-) w końcu jest od 0-18kg (moja 3 letnia bratanica w nim często siedzi jak do nas przychodzi)
taką wkładkę do wanienki kupiłam ale mi nie posłużyła prawie wcale bo Kuba się w niej nie mieścił za to super sprawdziła się gąbka Duża GĄBKA antypoślizgowa DO WANNY kąpieli MAX (1295257678) - Aukcje internetowe Allegro
można kupić dwie na zmianę , ważne żeby ją przelać wrzątkiem przed kąpielą a po dobrze wykręcić (to moje zdanie)
momo ja używam mozille i jestem zadowolona , jeśli chodzi o leżaczek to ten pierwszy jest o wiele lepszy no ale też droższy mimo wszystko posłuży trochę ;-) w końcu jest od 0-18kg (moja 3 letnia bratanica w nim często siedzi jak do nas przychodzi)
taką wkładkę do wanienki kupiłam ale mi nie posłużyła prawie wcale bo Kuba się w niej nie mieścił za to super sprawdziła się gąbka Duża GĄBKA antypoślizgowa DO WANNY kąpieli MAX (1295257678) - Aukcje internetowe Allegro
można kupić dwie na zmianę , ważne żeby ją przelać wrzątkiem przed kąpielą a po dobrze wykręcić (to moje zdanie)
Ostatnia edycja:
tonka
Ja też mozille i jestem zadowolona Co do zimy... w zeszłym roku całą zime w ciąży przechodziłam i o dziwo nie zaliczyłam gleby zdażyło mi się nawet biec spod uczelni na autobus a byłam chyba w 7 czy 8 miesiącu Wiem że to nie mądra ale gdybym się spóżniłą na autobus to i na pociąg itd... Ja też się zastanawiałam nad leżaczkiem ale teraz to już za późno
Dobranoc bo padam
Dobranoc bo padam
Ja właśnie ryczę. Mam już dość mojego męża. Matko coraz częściej myśle o rozwodzie. Dzisiaj pomimo, że jest w domu cały dzień znowu będziemy osobno. Bo inaczej się nie da. Sory , że się tak wyryczałam do Was ale nie mam do kogo. Pa dziewczyny oby wam było lepiej w życiu niż mi.
Anrysa w sumie nie wiem co Ci napisać ,pocieszę Cię że mój też niby w domu ale Go nie ma bo pojechał do garażu i tez nie wiem kiedy wróci i pewnie obiad będziemy jeść sami.I na spacer też pewnie sami pójdziemy.
Ale wiesz co, ja się nie przejmuje bo z drugiej strony jak jest w domu to tylko chodzi i glendzi że mu się nudzi że nie ma co robić i mnie tylko wkurza .
Kurcze mi to się nigdy w domu nie nudzi .
Ale wiesz co, ja się nie przejmuje bo z drugiej strony jak jest w domu to tylko chodzi i glendzi że mu się nudzi że nie ma co robić i mnie tylko wkurza .
Kurcze mi to się nigdy w domu nie nudzi .
momo1975
anrysa - witam w klubie ja mam to samo, jakoś czuję że nie ma miedzy nami już więzi, że tak sobie zyjemy kolo siebie i już nic nie jest w stanie tego zmienic ;( na dodatek mieszkam z teściami wiec jest mi podwójnie cieżko i przykro bo zawsze trzymają jego stronę a moja wredna teściowa ani razu od 32 tyg nie zapytała jak się czuję mam nadzieje oddać jej to kiedyś z nawiązką. mało tego nastawiają dziecko przeciwko mniei mam nadzieje że ta mała kruszynka wniesie trochę radości do mojego zycia bo reszta jest do bani ..
reklama
elza ab
mama Tosieńki
Hejka:-)
Napisalam sklep kolo teatru, bo ja nie pochodze z Tarnowa i niestety nie zawsze wiem jak sie dane ulice nazywaja;-) Taką"nore" to kojarze kolo burku i faktycznie to byl ich jeden ze sklepow, ale ja tam nigdy nic nie kupowalam. Kupowalam w hurtowni lozeczko turystyczne, wanienke, lozeczko, materac( nie pamietam czy cos wiecej) i zawsze wychodzilo mi najtaniej. Co do wózka to ja mialam z jane, ale nie kupowalam w sklepach, po prostu po znajomosci zalatwilam sobie nowy pelny komplet za pol ceny wiec oplacalo sie. Co do lezaczka to super sprawa. Ja mialam pożyczony od siostry męża, z fishera, ale nie pamietam jaki model. W kazdym razie super sprawa, bo jest leciutki, nie zajmuje wiele miejsca i maluchy z reguly bardzo dobrze sie w nim czuja. W domu byl mi wygoda, bo mala sobie lezala, a ja p. moglam w spokoju gotowac, wziąść kąpiel itp. Jak gdzies jechalismy to wrzucalismy go do samochodu i czy u znajomych czy na plazy super sie sprawdzal. Jedyny minus i wlasciwie tego nie uzywalismy to palak z zabawkami. On byl umiejscowiony na tyle daleko, ze moje dziecko nie moglo do niego dosiegnąć albo ja mialam poprostu za male dziecko.
Co do plastikowej wkladki do wanienki to mialam i polecam ale tak gdzies od 2 miesiaca.
Co do preperatów na ząbkowanie nie pomoge bo mialam to szczęscie, ze moje dziecko przechodzilo to bez problemu.
A co do mężów...no cóż czasem jest naprawde trudno.
Musze zmykac, bo mi sie dziecko obudzilo i myszkuje po kuchni
Napisalam sklep kolo teatru, bo ja nie pochodze z Tarnowa i niestety nie zawsze wiem jak sie dane ulice nazywaja;-) Taką"nore" to kojarze kolo burku i faktycznie to byl ich jeden ze sklepow, ale ja tam nigdy nic nie kupowalam. Kupowalam w hurtowni lozeczko turystyczne, wanienke, lozeczko, materac( nie pamietam czy cos wiecej) i zawsze wychodzilo mi najtaniej. Co do wózka to ja mialam z jane, ale nie kupowalam w sklepach, po prostu po znajomosci zalatwilam sobie nowy pelny komplet za pol ceny wiec oplacalo sie. Co do lezaczka to super sprawa. Ja mialam pożyczony od siostry męża, z fishera, ale nie pamietam jaki model. W kazdym razie super sprawa, bo jest leciutki, nie zajmuje wiele miejsca i maluchy z reguly bardzo dobrze sie w nim czuja. W domu byl mi wygoda, bo mala sobie lezala, a ja p. moglam w spokoju gotowac, wziąść kąpiel itp. Jak gdzies jechalismy to wrzucalismy go do samochodu i czy u znajomych czy na plazy super sie sprawdzal. Jedyny minus i wlasciwie tego nie uzywalismy to palak z zabawkami. On byl umiejscowiony na tyle daleko, ze moje dziecko nie moglo do niego dosiegnąć albo ja mialam poprostu za male dziecko.
Co do plastikowej wkladki do wanienki to mialam i polecam ale tak gdzies od 2 miesiaca.
Co do preperatów na ząbkowanie nie pomoge bo mialam to szczęscie, ze moje dziecko przechodzilo to bez problemu.
A co do mężów...no cóż czasem jest naprawde trudno.
Musze zmykac, bo mi sie dziecko obudzilo i myszkuje po kuchni