reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

ha ha to ja kiedyś mieszkałam na Promiennej ;) a na bitwy teraz mieszka mój braciak a ja na drugim końca tarnowa ;) ale przecież spotkać się możemy w centrum czy w jakiejś kafejce w gemini bo w tarnovia to żywcem nie ma gdzie usiąść a ceny w kafejkach takie że głowa boli.

wczoraj byłam w tesco kupiłam pudło pampersów a po drodze do mamy zaliczyłam MIESZKA - no i kochane miałyście rację ceny to mnie tam powaliły z nóg - przykładowo laktator event 146 zł za identyczny na alle dałam 67 zeta, kosmetyki po 3-4 zł droższe niż gdzie indziej, frida 29 zł w aptece 24 ;D więcej tam nie idę no chyba że obejrzeć wózki i zobaczyć w realu ale napewno nie na zakupy.

kasiazar - ja od tamtego tygoodnia od soboty też miałam wysokie ciśnienie 150/100 a normalnie to mam ok 110/70 i w sumie to nie wiem jakie jest "dopuszczalne" ciśnienie w ciąży ?? podpowiecie?? :nerd: codo ubrania to jesli to ciepły pajacyk polarkowy to wydaje mi sie że może być obowiązkowo ciepły kocyk i śpiworek wózkowy .. powinno być w sam raz tak mi sie wydaje ...

igorekkk - małego weźmiesz na spotkanie a co .. pierogi u IGI ?? można prosić o wyjaśnienie ?? bo chyba nie w temacie jestem ;-) AniaSm - zanim my się tu wszystkie zorganizujemy to może być i połowa grudnia więc kto wie może zdąrzysz :-p

miłego dnia babeczki ja tradycyjnie sama ... ale chata ogarnięta i teraz będę tylko odpoczywać ;-)

reklama
Igorekk u mnie dzisiaj też pizza na obiad ale kupuje mrożoną i robie w domu ,bo dzisiaj byłam na sprzątaniu i niedawno wróciłam ,no i nie mam siły
Kasiazar nie wiem czy dieta karmiącej mamy na to pozwala ale super na ciśnienie działa sok z aronii , myślę też że potrzeba trochę czasu zanim się dotrzecie z Anią ,też miałam problem z ubieraniem a u mnie to chłodniejszy klimat niż w PL , zresztą do tej pory mam wątpliwości czy mu nie za zimno bądź nie za ciepło ale sprawdzam karczek i wiem że jest ok ;)
też karmiłam przez te nakładki dzięki temu nie miałam problemu z przejściem na butelkę :)
momo no niestety allegro rządzi :) bo czasami nawet z przesyłką taniej niż w sklepie :)
mam zamiar napisać do moderatorki żeby dopytać o ten wątek czy mogłybyśmy zamknięty mieć ,co wy na to?? bo wiem że któraś z was już to proponowała , wtedy mogłybyśmy sobie sklejać fotki itp

załozyłam wlasnie grupe prywatna i wyslalam zaproszenia mam nadzieje ze nie ominełam nikogo ale karmie anie i mi troche nie wygodnie. grupa jest zamknieta prywatna i nikt nas nie podejrzy
idziemy na spacerek bede pozniej pa

Cześć :-)

A co tu taka cisza co :rofl2:;-).

My po kąpieli ,Igor ogląda bajkę a ja na kompa na chwilkę przyszłam ;-).
Pogoda super dziś była ,więc oczywiście był spacerek :-) na rurkach byliśmy u Kudelskiego .

Jak ja uwielbiam te kolejki po te rurki i gofry :no:.

A Wy co porabiałyście ??

My tez byłysmy na spacerku , tyle ze mamusia to kondycjii nie ma po ciązy po szpitalach a córonia nie lubi stac w miejscu jak mamusia odpoczywa na ławeczce :p
A rurke tez bym zjadła i gofra... Kurde najpierw ta cukrzyca i zero przyjemności a teraz karmienie piersią i dietka :D
Igorek ja tez uwielbiam te kolejki , zawsze się wkurzam i zadko stoje do końca :D

Kasiazar no tak jest z tym karmieniem że nie wolno na początku wszystkiego .Ale pózniej już tak ;-).
Ja gofra nie jadłam tylko za rurką stałam ,chyba z 15 minut :wściekła/y:masakra .

Fajna pogoda Ci się udała z tymi spacerkami :-).

A z cukrzycą to juz chyba ok ,teraz po porodzie ?

Igorek Spacereki fajne bo super pogoda a juz myslalam ze do wiosny nie wyjdziemy :)
A co do cukrzycy to nawet siły sprawdzić nie mam, albo raczej boje sie ze dalej jest skoro tak mi się wszytsko placze to czemu nie cukrzyca na stałe ? Ale kiedys trzeba będzie sprawdzic.. A kiedy jest to pozniej.. ze juz mozna wszytsko jeśc ? ;)
tonka, a Ty nie karmiłas piersią ?

reklama
karmiłam "aż" półtora tygodnia... Mimo że kłóciłam się z mama całą ciąże że będe miała pokarm to jednak poległam Nie jestem mleczna... :(

Do góry