reklama
karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
Przyszła tu wcale nie chodzi o słodzenie komuś ale takie atakowanie ... nie zawsze jest potrzebne. Ja A_nimki nie znam i nie było mnie na forum dzialo się co się działo dlatego nie będę się na jej temat wypowiadała.
A jeśli chodzi o Ciebie i szczerość ... pewne rzeczy należałoby powiedzieć inaczej gdy jest się nowym. Wydaje Ci się że nas znasz bo podczytywałaś nas od pewnego czasu a pewnie wcale tak nie jest. Każda z nas jest inna i ma inne przywyczajenia, mamy inne priorytety w życiu. Nie ma nic złego w tym że np ANita pisze dużo o dziecku bo jak się ma takiego skarba w domu to każdy chciałby się nim pochwalić.
A jeśli chodzi o Ciebie i szczerość ... pewne rzeczy należałoby powiedzieć inaczej gdy jest się nowym. Wydaje Ci się że nas znasz bo podczytywałaś nas od pewnego czasu a pewnie wcale tak nie jest. Każda z nas jest inna i ma inne przywyczajenia, mamy inne priorytety w życiu. Nie ma nic złego w tym że np ANita pisze dużo o dziecku bo jak się ma takiego skarba w domu to każdy chciałby się nim pochwalić.
przyszla80
Początkująca w BB
Anita: zabita dechami to jesteś Ty i Twój świat i nie obrażaj mnie jak masz problemy ze sobą, ok?
karolcia-83
Zmienieniam temat. Dla mam słoikowych znalazłam stronę z salonem firmowym HIPP DODOMKU internetowy sklep spożywczy. Zakupy spożywcze przez internet, z dostawą do domu, biura, firmy. niektóre ceny są całkiem atrakcyjne.
Będziesz miała zajęcie - jakieś pół roku zajmie Ci szukanie nas ;-)A przenoście się mało mnie to już interesuje.
Przyszła - niech Ci Animka sama opowie dlaczego taka zaszczuta przez nas
Przykro mi ze tak o dziewczynach napisałaś :-( Z większością znamy się latami i nawet jak są jakieś nieporozumienia to szybko je wyjaśniamy i trzymamy się razem
karolcia-83
Dziewczyny napiszcie mi Waszą opinię o tym foteliku samochodowym Nowość PATTI Mega Max 9-36kg+GRATIS OCHRANIACZ (696227598) - Aukcje internetowe Allegro . Musimy kupić nowy dla Matusia bo Dominik wyrósł ze swojego. Chciałam żeby oparcie było ruchome no i muszą być jeszcze pasy wewnętrzne bo na samochodowe Matuś jest chyba ciut za mały. Oglądałam go i trochę taki duży się wydawał ale to może dlatego że stał tylko jeden na wolnej powierzchni.
reklama