reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Pytałam kilku dziewczyn gdzie teraz siedzą... niestety żadnej odpowiedzi nie dostawałam.
Agawa udawała, że nie rozumie o co pytam.
A Massiek mnie okłamała na prośbę dziewczyn. Zamiast powiedzieć prawdę, że ją prosiły by nic mi nie mówiła gdzie teraz są.

jak widac...znalezienie nas to pikus:laugh2:

reklama
ulalala ale dyskusja sie rozwineła:rofl2::-D a czemu to nie na pw piszecie:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Przyszła ja sie zgadzam z Anita ma dziewczyna duzo racji . My juz sie znamy osobiście juz jak łyse konie, niewszystko tutaj jest pisane o nas ;-) Forum BB jest o dzieciach i ciazach wiec samoprzez sie wiadomo ze o tym sie pisze;-) to nas połaczyło na Noworodku i nadal łączy choc juz coraz mniej piszemy o dzieciach :eek:
twoj pierwszy post mnie zaskoczył jak Karole "ochrzciła" czarnym charakterem. Bardziej ja sie nim czuje niz ona jest:-p:rofl2:
Skoro uwazasz ze jestesmy "zwariowane" na opunkcie dzieci to czemu nas podczytywałas i piszesz z nami?
Animka ale wywaliłas nie moge :rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:-D a takimi postami i podczytywaniem pokazujesz swoja "klase" a nawet jej brak:-p:confused2:
Anita a nie zastanawiałas sie czy nie pójść do pedodonty lub dentysty zeby to skonsultowac bo dosc długo mu wychodzi:-( i pewnie sie meczy bidulek:-(
Mini a wysprzatałas na glanc;-)

Uważajcie co piszecie nowe mamuśki.... jak podpadniecie to dziewczyny się przeniosa w wielkiej tajemnicy na inne forum
to kiedy sie przenosimy:rofl2::-D zreszta o zgode ciebie nie musimy sie pytac:-p:-D

Mini szukam pracy biurowej:zawstydzona/y::zawstydzona/y:ciężko bardzo jest niestety:confused2::confused2:a ty przyjdziesz w piątek:happy:przyjdz:-D:-Dtylko podaj znak rozpoznawczy jakis:-p
No bym przyszła tylko gdzie i o której :sorry:?? A znak rozpoznawczy no nie wiem ...może będę mieć ogromny kapelusz albo kwiat róży w rękach :-D

Mini a wysprzatałas na glanc
No włsnie nie :no: zasiadłąm przed kompem i nic nie zrobiłam :-(
Jutro mąż mój osobisty ma wolne to nadrobię :tak: Wyrzucę chłopaków z domu i rzucę się na mieszkanie z odkurzaczem :-D

ulalala ale dyskusja sie rozwineła:rofl2::-D a czemu to nie na pw piszecie:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Przyszła ja sie zgadzam z Anita ma dziewczyna duzo racji . My juz sie znamy osobiście juz jak łyse konie, niewszystko tutaj jest pisane o nas ;-) Forum BB jest o dzieciach i ciazach wiec samoprzez sie wiadomo ze o tym sie pisze;-) to nas połaczyło na Noworodku i nadal łączy choc juz coraz mniej piszemy o dzieciach :eek:
twoj pierwszy post mnie zaskoczył jak Karole "ochrzciła" czarnym charakterem. Bardziej ja sie nim czuje niz ona jest:-p:rofl2:
Skoro uwazasz ze jestesmy "zwariowane" na opunkcie dzieci to czemu nas podczytywałas i piszesz z nami?
Animka ale wywaliłas nie moge :rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:-D a takimi postami i podczytywaniem pokazujesz swoja "klase" a nawet jej brak:-p:confused2:
Anita a nie zastanawiałas sie czy nie pójść do pedodonty lub dentysty zeby to skonsultowac bo dosc długo mu wychodzi:-( i pewnie sie meczy bidulek:-(
Mini a wysprzatałas na glanc;-)

to kiedy sie przenosimy:rofl2::-D zreszta o zgode ciebie nie musimy sie pytac:-p:-D
ja się niegdzie nie przenoszę bo znowu bedzie trzeba się wszystkieog uczyć od nowa;-):-)

Anita widziałam cie w zielonej na zdjeciu i zapamnietałam ;-) a nie chwaliąłs sie ze jeszzcze masz fioletowa;-)napewno ładnie wygladałas:-)

llaria Ty szczęściaro :tak:

Anita zapomniałam napisać , fajna Ta Twoja sukienka i super kolory .

Mrowa toś Ty rzeczywiście czarny charakter
:-p

to ja w temacie ząbkowania się pochwalę że moje dziecko ma już 14 zębów i wszystkie wyszły bez żadnych problemów:-):-):-)
podciagajac temat mój ma 16:-) i tez prawie bez problemów wyszły nie liczac marudzenia;-) niewiem czy jakies 5 mu nie ida bo paluszki pcha głeboko :eek::baffled:

reklama

Mrowa toś Ty rzeczywiście czarny charakter
:-p
nigdy nie przeczyłam ze potrafie byc wredna ;-)ale tez jestem bardzo miła tak sadze;-):-D ( moja skromnośc sie odezwała):-p:-D:-D:-D
jak cos mi nie pasuje to zazwyczaj pisze i odwrotnie:tak:
to moze ty pójdz na spacer z synusiem a mezus posprzata;-) a Tescie skad przyjeżdżaja?

Do góry