reklama
karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
Witam.
My jak większość tutaj dużo czasu spędzamy na powietrzu. Jak jest ciepło to siedzimy w basenie albo po prosu szalejemy na zewnątrz.
Poza tym zabrałam się za mycie okien sortowanie ubrań chłopców i takie tam.
Zdolna jesteś! Na pewno dasz radę :-)
Anita, Kasia śliczne sukienki.
Wszystkim Aniom oraz Beti i Adikowi naj naj naj.
U nas trochę się dzieje. Szukałam skuter dla mojego męża więc zwiedziłam kilka miejsc. Skończyło się na tym że kolega mojego taty nam sprzedał po dobrej cenie tyle że teraz jest na sprawdzeniu.
Poza tym Matuś w ciągu dnia odpieluchowany. Ładnie woła a i sam załatwić się "potrafi". Dostał podstawkę koło WC i pięknie siusia chociaż niekiedy deska jest mokra.
My jak większość tutaj dużo czasu spędzamy na powietrzu. Jak jest ciepło to siedzimy w basenie albo po prosu szalejemy na zewnątrz.
Poza tym zabrałam się za mycie okien sortowanie ubrań chłopców i takie tam.
Witaj.czesc dziewczynki jestem mama i przyszla mamusia^-^ mam synka w wieku 6 miesiency skonczonych i w 12 tygodniu ciazy jestem mozna powiedziec z okolic tarnowa gdyz mieszkam w zakliczynie a do lekarza jezdze do moscici!!!
Już piszę piszę :-)hej dziewczyny :-)
melduję się że żyję ;-) miło mi bardzo że o mnie pamiętacie :-)
Karolka nie odchodź pisz z nami
a ja się uczę i uczę i nie wiele wciąż wiem nie zdam tego to jest pewne ale jakąś wiedzę przyswoję to się może w pracy lub jej szukaniu przyda
Zdolna jesteś! Na pewno dasz radę :-)
Dana u nas niestety podobnie. Dominik śpi 3-4 razy dziennie po 10-15 min. Herbatki niestety nic nie pomagająWitam
Dziewczyny są jakieś herbatki na poprawę snu?Moja Madzia wczoraj spała 2 razy od godziny 6.00 rano.Drzemki trwały raz 10 min, raz 15 min.To zdecydowanie za mało jak na pół roczne dziecko.Jak można jej pomóc?
Nikia jestem w 100% ZA.dziewczyny może wysune takowy postulat, co by jakieś uwagi do osób jak ktoś ma , niech pisze do takiej osoby na priva, bo na forum zaraz zadyma sie robi i dochodzą za duże emocje
jak cos mamy w realu do kogoś to przecież też od razu mu tego nie powiemy przy wszystkich, ale raczej na osobności
a tak forum się kiepści
Anita, Kasia śliczne sukienki.
Wszystkim Aniom oraz Beti i Adikowi naj naj naj.
U nas trochę się dzieje. Szukałam skuter dla mojego męża więc zwiedziłam kilka miejsc. Skończyło się na tym że kolega mojego taty nam sprzedał po dobrej cenie tyle że teraz jest na sprawdzeniu.
Poza tym Matuś w ciągu dnia odpieluchowany. Ładnie woła a i sam załatwić się "potrafi". Dostał podstawkę koło WC i pięknie siusia chociaż niekiedy deska jest mokra.
Adik wszystkiego najlepszego-latku!!!!!!!!
Anita ty chyba zielona sobie kupiłas tak? nawet nie wiedziałam ze jest tam zakaz kapieli
Anneczka to co zrobił m ze ciche dni nastały;-)
Nikia poniekad masz racje z tym postulatem ale czasem trzeba cos publicznie napisac co by forum rozruszac bo tak to bedziemy sobie tylko słodzic i na pw pisac;-)
Karolcia brawo dla Matusia
Beatta witaj co tam u was jak Oski?
Kasiu to jak skończysz to przyjdz do mnie posprzatac;-)
ja dzis mam dzien ogórkowyale robie sobie przerwe i idziemy na basen:-)
Anita ty chyba zielona sobie kupiłas tak? nawet nie wiedziałam ze jest tam zakaz kapieli
Anneczka to co zrobił m ze ciche dni nastały;-)
Nikia poniekad masz racje z tym postulatem ale czasem trzeba cos publicznie napisac co by forum rozruszac bo tak to bedziemy sobie tylko słodzic i na pw pisac;-)
Karolcia brawo dla Matusia
Beatta witaj co tam u was jak Oski?
Kasiu to jak skończysz to przyjdz do mnie posprzatac;-)
ja dzis mam dzien ogórkowyale robie sobie przerwe i idziemy na basen:-)
z tego co wiem to poprzednie forum się zablokowało i nie dało się tam pisać, a dziewczyny się szukały potem jak się dałoEkstra sposób na rozruszanie forum skłócić wszystkie z jedną osobą
Uważajcie co piszecie nowe mamuśki.... jak podpadniecie to dziewczyny się przeniosa w wielkiej tajemnicy na inne forum
z tego co wiem to poprzednie forum się zablokowało i nie dało się tam pisać, a dziewczyny się szukały potem jak się dało
To nie wiesz wszystkiego.
Forum Noworodek działa znowu.
A mnie nikt nie szukał. Wręcz nikt nie chciał żebym tu była.
To nie wiesz wszystkiego.
Forum Noworodek działa znowu.
A mnie nikt nie szukał. Wręcz nikt nie chciał żebym tu była.
Tu zrobiło się nowe forum i dziewczynom się chyba spodobało to jesteśmy tutaj. Nie wiem czy nikt Cię nie szukał, ale ja np. dowiedziałam się od Agataxk z którą pracuję i stąd tu jestem. Z innymi osobami nie miałam kontaktu.
A w ogóle to przecież forum otwarte i każdy może pisać.
reklama
Pytałam kilku dziewczyn gdzie teraz siedzą... niestety żadnej odpowiedzi nie dostawałam.
Agawa udawała, że nie rozumie o co pytam.
A Massiek mnie okłamała na prośbę dziewczyn. Zamiast powiedzieć prawdę, że ją prosiły by nic mi nie mówiła gdzie teraz są.
Agawa udawała, że nie rozumie o co pytam.
A Massiek mnie okłamała na prośbę dziewczyn. Zamiast powiedzieć prawdę, że ją prosiły by nic mi nie mówiła gdzie teraz są.