reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Witam :-)

Anneczka oby ciche dni szybko minęły :tak:
Massiek edunet mówisz? :-D

Miłego basenowania :-) ja dziś dołączam do sprzątających :wściekła/y: bo od przyjazdu właściwie nic w tej sprawie nie robiłam :-p
Mini posprzątałaś??? :-)

reklama
Witam.
My jak większość tutaj dużo czasu spędzamy na powietrzu. Jak jest ciepło to siedzimy w basenie albo po prosu szalejemy na zewnątrz.
Poza tym zabrałam się za mycie okien sortowanie ubrań chłopców i takie tam.

czesc dziewczynki jestem mama i przyszla mamusia^-^ mam synka w wieku 6 miesiency skonczonych i w 12 tygodniu ciazy jestem mozna powiedziec z okolic tarnowa gdyz mieszkam w zakliczynie a do lekarza jezdze do moscici!!!
Witaj.

hej dziewczyny :-)
melduję się że żyję ;-) miło mi bardzo że o mnie pamiętacie :-)
Karolka nie odchodź :happy: pisz z nami :happy:

a ja się uczę i uczę i nie wiele wciąż wiem :baffled::eek: nie zdam tego to jest pewne ale jakąś wiedzę przyswoję to się może w pracy lub jej szukaniu przyda :sorry:
Już piszę piszę :-)
Zdolna jesteś! Na pewno dasz radę :-)

Witam
Dziewczyny są jakieś herbatki na poprawę snu?Moja Madzia wczoraj spała 2 razy od godziny 6.00 rano.Drzemki trwały raz 10 min, raz 15 min.To zdecydowanie za mało jak na pół roczne dziecko.Jak można jej pomóc?
Dana u nas niestety podobnie. Dominik śpi 3-4 razy dziennie po 10-15 min. Herbatki niestety nic nie pomagają :no:

dziewczyny może wysune takowy postulat, co by jakieś uwagi do osób jak ktoś ma , niech pisze do takiej osoby na priva, bo na forum zaraz zadyma sie robi i dochodzą za duże emocje

jak cos mamy w realu do kogoś to przecież też od razu mu tego nie powiemy przy wszystkich, ale raczej na osobności
a tak forum się kiepści
Nikia jestem w 100% ZA.

Anita, Kasia śliczne sukienki.

Wszystkim Aniom oraz Beti i Adikowi naj naj naj.

U nas trochę się dzieje. Szukałam skuter dla mojego męża więc zwiedziłam kilka miejsc. Skończyło się na tym że kolega mojego taty nam sprzedał po dobrej cenie tyle że teraz jest na sprawdzeniu.
Poza tym Matuś w ciągu dnia odpieluchowany. Ładnie woła a i sam załatwić się "potrafi". Dostał podstawkę koło WC i pięknie siusia chociaż niekiedy deska jest mokra.

hej dziewczyny

Karolka fajnie że już jesteś :happy::-)
Beti, Adik spóźnione ale serdeczne :-) życzenia wszystkiego naj naj
Agunia pw

Adik wszystkiego najlepszego-latku!!!!!!!!

Anita
ty chyba zielona sobie kupiłas tak? nawet nie wiedziałam ze jest tam zakaz kapieli:zawstydzona/y::-p
Anneczka to co zrobił m ze ciche dni nastały;-):-D
Nikia poniekad masz racje z tym postulatem ale czasem trzeba cos publicznie napisac co by forum rozruszac bo tak to bedziemy sobie tylko słodzic i na pw pisac;-):-D:-p
Karolcia brawo dla Matusia:tak:
Beatta witaj co tam u was jak Oski?
Kasiu to jak skończysz to przyjdz do mnie posprzatac;-)

ja dzis mam dzien ogórkowy:-pale robie sobie przerwe i idziemy na basen:tak::-)

Ekstra sposób na rozruszanie forum :baffled: skłócić wszystkie z jedną osobą :baffled:

Uważajcie co piszecie nowe mamuśki.... jak podpadniecie to dziewczyny się przeniosa w wielkiej tajemnicy na inne forum

Ostatnia edycja:
Ekstra sposób na rozruszanie forum :baffled: skłócić wszystkie z jedną osobą :baffled:

Uważajcie co piszecie nowe mamuśki.... jak podpadniecie to dziewczyny się przeniosa w wielkiej tajemnicy na inne forum
z tego co wiem to poprzednie forum się zablokowało i nie dało się tam pisać, a dziewczyny się szukały potem jak się dało

To nie wiesz wszystkiego.
Forum Noworodek działa znowu.

A mnie nikt nie szukał. Wręcz nikt nie chciał żebym tu była.

Tu zrobiło się nowe forum i dziewczynom się chyba spodobało to jesteśmy tutaj. Nie wiem czy nikt Cię nie szukał, ale ja np. dowiedziałam się od Agataxk z którą pracuję i stąd tu jestem. Z innymi osobami nie miałam kontaktu.
A w ogóle to przecież forum otwarte i każdy może pisać.

reklama
Pytałam kilku dziewczyn gdzie teraz siedzą... niestety żadnej odpowiedzi nie dostawałam.
Agawa udawała, że nie rozumie o co pytam.
A Massiek mnie okłamała na prośbę dziewczyn. Zamiast powiedzieć prawdę, że ją prosiły by nic mi nie mówiła gdzie teraz są.

Do góry