reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Hejka!!!!

Ale sniadanko!!!super!!!!

Przyszła...to miła okolica:tak::tak:i niedaleko od Tarnowa:-D:-D:-D
Nikia witaj:-D:-Dco u ciebie???

Asia eee przesadzasz chyba troche:-D:-D:-Dja Ci strasznie zazdroszcze takiej pracy:sorry::sorry::sorry:dobre warunki, niezle godziny praca pewna w miare:tak::tak:duzo bym dala za taką..a nie wciąż musze chodzic prosic i płaszczyć sie na tych rozmowach:confused2::confused2::confused2:

reklama
Helloł
Kupiłam sobie wreszcie sukienkę na wesele - jupi! :-)
Jeszcze tylko dodatki i buty hehe :-D
Nikia dostajesz listy z pogróżkami? :-D:-D:-D
Przyszła a nie pisałaś że mieszkasz koło n. szpitala? Fajne takie śniadanie na tarasie :tak:
Ilaria no chyba że tak ;-)

Coś się chmurzy :eek:

Kolo n szpitala jest moich rodziców dom ,a ja jestem raz na nauczycielskim a innym razem u siebie w nż:tak: ale jestem juz przyzwyczajona ,bo w sumie blisko :-p Dziewczyny nie wiecie gdzie można kupić w tarnowie ubrania ciążowe procz switu?? bo na allegro sie boje:-p

hej
Generalkę zaczęłam i mam nieco mniej czasu dla siebie :-p W końcu teściowa to nie przelewki ...... Ma być już w niedzielę wiec nie ma na co czekać :-D

Agunia szukasz pracy ?

Przyszła ja kojarzę tylko świtowski sklep ,
Mam spodnie ciążowe rozmiar 38 jak coś mogę pożyczyć :-p

Kasiadove jaką sukienkę kupiłaś ?? Ja mam wesele we wrześniu i też czegoś poszukuję . Z bólem serca, bo w sukience czuję się trochę jak transwestyta :-p
No chyba żeby jakieś spodnie ??:eek:

Ostatnia edycja:
Hejka!!!!!!!!!!

Beti wszystkiego naj naj z okazji urodzinek

kwiaty.jpg

Mini a jaki kolorek cie korci???

Dołączam się do życzeń :tak: STOJ LAT STOJ LAT :laugh2:

Agunia ja to z tych co rudawe brązy preferuje :-p i chyba nic innego nie wymyślę :sorry:

Mini gdzie chodzisz do fryzjera ??, ja w przyszłym tygodniu ide :-)

ostatnio byłam w Almie i tak mnie fajnie taka młoda niewiasta ścięła ze wczoraj też tam poszłam . Niestety jest na urlopie i inna mnie ścinała ale też ok ;-)

Dziewczyny są jakieś herbatki na poprawę snu?Moja Madzia wczoraj spała 2 razy od godziny 6.00 rano.Drzemki trwały raz 10 min, raz 15 min.To zdecydowanie za mało jak na pół roczne dziecko.Jak można jej pomóc?

Dana na Borysa te herbatki nie działały :-( Jak dziś Madzia ? A może ząbek jej przeszkadza ?
nie zaczęła Ci przypadkiem wstawać albo raczkować ??

proszę mnie tu nie ignorować :crazy: tylko ustosunkować się do mojej propozycji - piątkowe pifffffkowe. :tak:
Ostatnia szansa dla mnie spotkać się z wami.
No ja bym nawet i chętna była ... tylko Agawę bym chciała na tym spodkaniu dla ośmielenia
:-D:sorry:

Hejka!!!!

Ale sniadanko!!!super!!!!

Przyszła...to miła okolica:tak::tak:i niedaleko od Tarnowa:-D:-D:-D
Nikia witaj:-D:-Dco u ciebie???

Asia eee przesadzasz chyba troche:-D:-D:-Dja Ci strasznie zazdroszcze takiej pracy:sorry::sorry::sorry:dobre warunki, niezle godziny praca pewna w miare:tak::tak:duzo bym dala za taką..a nie wciąż musze chodzic prosic i płaszczyć sie na tych rozmowach:confused2::confused2::confused2:
Agunia oczywiscie masz rację i cieszę się że w ogóle mam pracę, ale wszystko ma swoje plusy i minusy ;-)

Dołączam się do życzeń :tak: STOJ LAT STOJ LAT :laugh2:

Agunia ja to z tych co rudawe brązy preferuje :-p i chyba nic innego nie wymyślę :sorry:

ostatnio byłam w Almie i tak mnie fajnie taka młoda niewiasta ścięła ze wczoraj też tam poszłam . Niestety jest na urlopie i inna mnie ścinała ale też ok ;-)

Dana na Borysa te herbatki nie działały :-( Jak dziś Madzia ? A może ząbek jej przeszkadza ?
nie zaczęła Ci przypadkiem wstawać albo raczkować ??

No ja bym nawet i chętna była ... tylko Agawę bym chciała na tym spodkaniu dla ośmielenia :-D:sorry:

A ja bym się chętnie znów na jakieś fajne sptokanie wybrała tlyko nie wiem, czy mnie mój mąż puści, bo teraz jest na urlopie i całymi dniami z dzieckiem, więc nie wiem czy się na wieczór jeszcze zgodzi;-)

hej
nie zagladałm bo miałam gości do dzisiaj popołudniu;-)
zaczne od życzeń uordzinowych Beti żyj nam 100 a nawet 200 lat;-)
Agawa jestem pełna podziwu dla ciebie:tak:
Mini teściowa zaglada w kazdy kat;-):-p
Anita gratki dla Oskiego!!!
Kasiu witaj z powrotem!!!
Przyszła wypoczywaj i nie forsuj sie daj znac co sie ukrywa w twoim brzuszku;-)
Aniu ja zobacze co da sie wykombinowac;-)
Karolcia nie obrażaj sie ja ci tylko napisałam co mysle a takie wnioski wysunełam z twoich postów i rozmów z toba:tak: Nie raz podkreślłas ze w T nic nie ma a w P jest najlepsze wszystko:baffled: Nawet Kasia miała ostatnio z toba spiecie małe :-p Nieraz ci któras dawała delikatniedo zrozumienia ze troszke przesadzasz :confused2: Nie bede przytaczac przykładów a tego jest troche:-p Ja niechce zebys przestała pisac z nami tylko daje ci do zrozumienia ze ciagłe podkreślanie ze P jest najlepszy nie ejst na miejscu na watku o tarnowie:baffled::eek: ja czuje sie bardzo czyms takim dotknieta bo nie uwazam ze gorzej wypada od Przemyśla . CO do teściów to nieraz pisałam ze ich osobiście nie znam (znam tylkoz twoich opowiesci) ale uwazam ze wina zawsze jest po obu stronach , nigdy nie jest tak ze jedna strona jest czysta a druga zła. wiecej nei ebde sie wypowiadac na ten temat bo widze ze burze wywołałam:-D:-p:rofl2:

reklama
Hejka wieczorowo!!!!

Przyszla to prawda...moda sprzyja ciężaroweczkom:tak::tak::tak::tak:
Asia jasne:tak::tak::tak:ale ja po drugiej stronie i to szukanie to koszmar:eek::eek::eek:
Mini tak szukam pracy:crazy::crazy::crazy:już dosć dlugo:crazy::crazy::crazy:a tam chyba się nie wstydzisz nas:confused2::confused2::confused2: rudawe brązy:happy:brzmi fajnie:tak::tak:
Brmadzia...dobrze że się znalazłas :tak::tak::tak:a jakies fotki beda:laugh2::laugh2::happy::happy:
bo ja niecierpliwie czekam:happy::happy:
Kasia gratki:-D:-Dja wesele mam 2 pażdziernik:eek::eek::eek:i chciny i poprawiny:baffled::baffled::baffled:i musze cos zakupic...przynajmniej na wesele:happy: na chrzciny spódnice i bluzke wlożę:happy::happy:

Do góry