reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

reklama
laseczki jutro upalik ma być:laugh2::laugh2:moze nad jakąś wode uda się skoczyć:tak::tak::tak:
a za tydzień robie impreze urodzinową córci:laugh2::laugh2:tylko na prezent pomysłu mi brak niestety:happy::happy::happy:
w piatek zawoże dziewczyny do babci a we wtorek je przywioze:happy::happy:
Mini jak tam jazdy ci ida???

Agunia niewiem czy cos wybiore bo mam ponad 300 zdjec:-p;-) a niechce was zasypywac zdjeciami . Do 2 października to jeszcze cos napewno znajdziesz ;-) toż to kawał czasu:-D ja mam za tydzien i za 3 tyg weselicho:-p

Madzia a za tydzień to to twojego szwagra????
mam nadzieje że coś znajdę.....

prosimy o choc kilka zdjątek:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a jak tam Kondzik???Blondynem zostal pewnie już całkiem:-D:-D:-D

Anitka my jeździmy do Radłowa:tak::tak::tak:tam wjazd sie placi 5 zeta od auta na cały dzien..ae chyba w weekendy:tak::tak::tak:w powszedni dzień nigdy nie placilam:-)

mrowa1 Kombinuj, kombinuj bo mało nas. :-(

nikia Jesteś usprawiedliwiona.

A gdzie reszta? I czasy że musiałyśmy rezerwować stolik na conajmniej 8 osób.

Agunia niewiem czy cos wybiore bo mam ponad 300 zdjec:-p;-) a niechce was zasypywac zdjeciami .
He he jakaś aluzja :-D:-D:-D

Kasiadove jaką sukienkę kupiłaś ?? Ja mam wesele we wrześniu i też czegoś poszukuję . Z bólem serca, bo w sukience czuję się trochę jak transwestyta :-p
No chyba żeby jakieś spodnie ??:eek:
Kupiłam w Zenicie - strasznie mi się nie chciało na burek iść :wściekła/y:
Tylko jest czarna no i muszę jakieś dodatki dobrać :tak:
Mam fotkę bo kazałam sobie zrobić :-p

W sumie rozmiary trochę już przebrane - bo koniec sezonu podobno :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry