reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

reklama
laseczki jutro upalik ma być:laugh2::laugh2:moze nad jakąś wode uda się skoczyć:tak::tak::tak:
a za tydzień robie impreze urodzinową córci:laugh2::laugh2:tylko na prezent pomysłu mi brak niestety:happy::happy::happy:
w piatek zawoże dziewczyny do babci a we wtorek je przywioze:happy::happy:
Mini jak tam jazdy ci ida???

Agunia niewiem czy cos wybiore bo mam ponad 300 zdjec:-p;-) a niechce was zasypywac zdjeciami . Do 2 października to jeszcze cos napewno znajdziesz ;-) toż to kawał czasu:-D ja mam za tydzien i za 3 tyg weselicho:-p

Madzia a za tydzień to to twojego szwagra????
mam nadzieje że coś znajdę.....

prosimy o choc kilka zdjątek:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a jak tam Kondzik???Blondynem zostal pewnie już całkiem:-D:-D:-D

Anitka my jeździmy do Radłowa:tak::tak::tak:tam wjazd sie placi 5 zeta od auta na cały dzien..ae chyba w weekendy:tak::tak::tak:w powszedni dzień nigdy nie placilam:-)

mrowa1 Kombinuj, kombinuj bo mało nas. :-(

nikia Jesteś usprawiedliwiona.

A gdzie reszta? I czasy że musiałyśmy rezerwować stolik na conajmniej 8 osób.

Agunia niewiem czy cos wybiore bo mam ponad 300 zdjec:-p;-) a niechce was zasypywac zdjeciami .
He he jakaś aluzja :-D:-D:-D

Kasiadove jaką sukienkę kupiłaś ?? Ja mam wesele we wrześniu i też czegoś poszukuję . Z bólem serca, bo w sukience czuję się trochę jak transwestyta :-p
No chyba żeby jakieś spodnie ??:eek:
Kupiłam w Zenicie - strasznie mi się nie chciało na burek iść :wściekła/y:
Tylko jest czarna no i muszę jakieś dodatki dobrać :tak:
Mam fotkę bo kazałam sobie zrobić :-p

W sumie rozmiary trochę już przebrane - bo koniec sezonu podobno :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry