reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

reklama
Anita ogromne gratulacje dla Oskarka.Rodzica cieszy jak dzieciątko się tak pięknie rozwija.
Mini domek na wsi i super szwagierka jako jego właścicielka to jest to ;-):-D:-D
Kasia teren zbadam i zdam relacje ;-)
Ania ja tam jednak noworodka bardziej lubiłam.Zatęskniło mi się za nim jak otworzyłam Twojego linka.

Spokojnej nocki cioteczki.

Dana jesteś jeszcze? Ja mam sentyment do N bo tam wszystko się zaczęło :tak:
Mini mamy ukrytą galerię :zawstydzona/y:
Anita gratulacje dla Oskiego!

Ostatnia edycja:
Anita gratulację dla Oskiego :tak:
Rewelacyjne są te zabawki z ikei z serii mula . My też mamy kilka i Borys je bardzo lubi . Choć ten labirynt tak średnio mu podszedł . Strasznie za to lubi piramidę :-D ...a w niej jest tak, ze wszystkie klocki wchodzą bez problemu ... i jak wczoraj u lekarza dorwał piramidę w której klocki dało się ułożyć tylko w kolejności od największego do najmniejszego to się z lekka wkurzył :-D i w trzy minuty rozpracował :tak:

Dana jak właścicielka szwagierka to już w ogóle :-D:-D:-D

Kasiadove no to jak galeria ukryta o trudno :-(jakoś będę musiała z tym żyć

A ja dziś do fryzjera się wybieram :szok:
i może jakiś kolor zarzucę :-D ... jak szaleć to szaleć ...

Karola co tam u Ciebie ??

Cześć dziewczynki :-)

Super że wyjazdy udane :-D
Kasiadave - śliczne zdjęcia wakacyjne :-)
Agawa - są wakacje przestań się już uczyć :-D
Pogoda się zapowiada super

Witam :-)
Beti - w Dniu Urodzin życzę Ci:
Szczęścia, bo to ważne w życiu,
uśmiechu,
zdrowia też.
3232.jpg

Miłego dnia wszystkim!
i wracajcie do nas dziewczyny!!! :-:)-:)-:)tak:

reklama
Do góry