reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

reklama
Hejka!!!!!!!!!!

Beti wszystkiego naj naj z okazji urodzinek

kwiaty.jpg

Mini a jaki kolorek cie korci???
Ilaria witaj po wypoczynku:-D:-D:-D
Agatka co tam porabiasz????
Agawa...ech nasz naukowcy...zrób przerwe na forum

Wróciłam właśnie od lekarza, wychodzi na to ,że wszytko narazie ok,bardzo się ciesze :-D:-D Musze sie oczywiście pilnować ,ale przynajmniej moge wrócic do siebie do domu:rofl2: nie ma jak u siebie tym bardziej ,że jest śliczna pogoda a ja mam domek w pieknej wiejskiej plenerii,wiec dziewczynki jade na wakacje do siebie:tak:
Mieszkam stosunkowo niedaleko T wiec jakby niedaj boże się coś dzialo to szpital :confused2: oby jednak nie.
Oczywiście będę teraz z Wami pisać częściej :tak: mam u siebie wszystko co do życia niezbedne ;-) Tv salelitarna i interenet:-p
Idę się zbierać bo mama mnie zawozi,aha czytałam co pisałyście o prowadzeniu samochodu i przysieglam sobie ,że po rozwiązaniu zabiore sie za jazde, w końcu takie śturmoki dookoła mnie prowadzą samochody ,to ja sobie dam rade napewno:-p,i napewno będzie mi łatwiej z dziećmi i na TAXI zaoszczedze:-p
Bardzo mi miło czytać o waszych urlopach i grilach :tak: też wróci to do mnie napewno.A i ciekawa jestem czy też tak mi ,,odbije,,:-p na punkcie dzeći i pierwszego uśmiechu , słowa,kroczków itd... Pożyjemy ,zobaczymy:tak:
Wczasowiczką pieknej pogody życzę

oooo Przyszła to siesze sie że w porzadku u ciebie:tak::tak::tak:w domku na pewno wypoczniesz:laugh2::laugh2::laugh2:
Massiek dzieki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:tylko ja na glówna sie nie lapie...tylko pomoc jakas...niestety:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Hej Laseczki :-)

Widze ze korzystacie z pogody i wypoczywacie :-)SUPER
Kasia zdjecia z urlopu rewelacyjne , długo byliście ??

Beti 100 latek z okazji urodzin
025.gif

Mini gdzie chodzisz do fryzjera ??, ja w przyszłym tygodniu ide :-)

Ilaria gdzie sie urlopowałas ???

Witam
Beti samych piękności i sto latek na tę osiemnastkę!!!
Dziewczyny są jakieś herbatki na poprawę snu?Moja Madzia wczoraj spała 2 razy od godziny 6.00 rano.Drzemki trwały raz 10 min, raz 15 min.To zdecydowanie za mało jak na pół roczne dziecko.Jak można jej pomóc?

A i ciekawa jestem czy też tak mi ,,odbije,,:-p na punkcie dzeći i pierwszego uśmiechu , słowa,kroczków itd... Pożyjemy ,zobaczymy:tak:
Nie nazwałabym tego odbiciem ale radością macierzyństwa :-)
W którym tyg jesteś? Czujesz już ruchy?

Kasia zdjecia z urlopu rewelacyjne , długo byliście ??
Dzięki :-) dwa tygodnie :-) A wy się gdzieś wybieracie?

Agatax :-D:-D:-D mam nadzieję ze znasz opowieść o KasiFa vel Fe??? :-)

reklama
Do góry