reklama
przyszla80
Początkująca w BB
Wróciłam właśnie od lekarza, wychodzi na to ,że wszytko narazie ok,bardzo się ciesze Musze sie oczywiście pilnować ,ale przynajmniej moge wrócic do siebie do domu nie ma jak u siebie tym bardziej ,że jest śliczna pogoda a ja mam domek w pieknej wiejskiej plenerii,wiec dziewczynki jade na wakacje do siebie
Mieszkam stosunkowo niedaleko T wiec jakby niedaj boże się coś dzialo to szpital oby jednak nie.
Oczywiście będę teraz z Wami pisać częściej mam u siebie wszystko co do życia niezbedne ;-) Tv salelitarna i interenet
Idę się zbierać bo mama mnie zawozi,aha czytałam co pisałyście o prowadzeniu samochodu i przysieglam sobie ,że po rozwiązaniu zabiore sie za jazde, w końcu takie śturmoki dookoła mnie prowadzą samochody ,to ja sobie dam rade napewno,i napewno będzie mi łatwiej z dziećmi i na TAXI zaoszczedze
Bardzo mi miło czytać o waszych urlopach i grilach też wróci to do mnie napewno.A i ciekawa jestem czy też tak mi ,,odbije,, na punkcie dzeći i pierwszego uśmiechu , słowa,kroczków itd... Pożyjemy ,zobaczymy
Wczasowiczką pieknej pogody życzę
Mieszkam stosunkowo niedaleko T wiec jakby niedaj boże się coś dzialo to szpital oby jednak nie.
Oczywiście będę teraz z Wami pisać częściej mam u siebie wszystko co do życia niezbedne ;-) Tv salelitarna i interenet
Idę się zbierać bo mama mnie zawozi,aha czytałam co pisałyście o prowadzeniu samochodu i przysieglam sobie ,że po rozwiązaniu zabiore sie za jazde, w końcu takie śturmoki dookoła mnie prowadzą samochody ,to ja sobie dam rade napewno,i napewno będzie mi łatwiej z dziećmi i na TAXI zaoszczedze
Bardzo mi miło czytać o waszych urlopach i grilach też wróci to do mnie napewno.A i ciekawa jestem czy też tak mi ,,odbije,, na punkcie dzeći i pierwszego uśmiechu , słowa,kroczków itd... Pożyjemy ,zobaczymy
Wczasowiczką pieknej pogody życzę
Hej Laseczki :-)
Widze ze korzystacie z pogody i wypoczywacie :-)SUPER
Kasia zdjecia z urlopu rewelacyjne , długo byliście ??
Beti 100 latek z okazji urodzin
Mini gdzie chodzisz do fryzjera ??, ja w przyszłym tygodniu ide :-)
Ilaria gdzie sie urlopowałas ???
Widze ze korzystacie z pogody i wypoczywacie :-)SUPER
Kasia zdjecia z urlopu rewelacyjne , długo byliście ??
Beti 100 latek z okazji urodzin
Mini gdzie chodzisz do fryzjera ??, ja w przyszłym tygodniu ide :-)
Ilaria gdzie sie urlopowałas ???
Witam
Beti samych piękności i sto latek na tę osiemnastkę!!!
Dziewczyny są jakieś herbatki na poprawę snu?Moja Madzia wczoraj spała 2 razy od godziny 6.00 rano.Drzemki trwały raz 10 min, raz 15 min.To zdecydowanie za mało jak na pół roczne dziecko.Jak można jej pomóc?
Beti samych piękności i sto latek na tę osiemnastkę!!!
Dziewczyny są jakieś herbatki na poprawę snu?Moja Madzia wczoraj spała 2 razy od godziny 6.00 rano.Drzemki trwały raz 10 min, raz 15 min.To zdecydowanie za mało jak na pół roczne dziecko.Jak można jej pomóc?
Agunia271
Agunia z dzieciaczkami
HiPP: Herbatka uspokajająca
ten z melissa będą działaly własnie tak uspokajająco......
ten z melissa będą działaly własnie tak uspokajająco......
Nie nazwałabym tego odbiciem ale radością macierzyństwa :-)A i ciekawa jestem czy też tak mi ,,odbije,, na punkcie dzeći i pierwszego uśmiechu , słowa,kroczków itd... Pożyjemy ,zobaczymy
W którym tyg jesteś? Czujesz już ruchy?
Dzięki :-) dwa tygodnie :-) A wy się gdzieś wybieracie?Kasia zdjecia z urlopu rewelacyjne , długo byliście ??
Agatax mam nadzieję ze znasz opowieść o KasiFa vel Fe??? :-)
reklama
ania.chlopcy
Fanka BB :)
witam
proszę mnie tu nie ignorować tylko ustosunkować się do mojej propozycji - piątkowe pifffffkowe.
Ostatnia szansa dla mnie spotkać się z wami.
proszę mnie tu nie ignorować tylko ustosunkować się do mojej propozycji - piątkowe pifffffkowe.
Ostatnia szansa dla mnie spotkać się z wami.