Anulaaa ja tu nic nie rozumiem, faktycznie ten lekarz jakiś porąbany.
Po pierwsze super że wykluczył PCOS !!!
To jest mega super wiadomość i to że masz owu i miesiączkujesz bo to podstawa.
Niepokojące jest to że lekarz Ci łaskę robi że Ci zrobi USG i w ogóle nie ma czasu z tobą rozmawiać ehhh... nasza wspaniała służba zdrowia. Na dobrą sprawę to jego chyba g... interesuje to że Ty chcesz być w ciąży on wychodzi z założenia ze ma Cie zbadać i do widzenia..następny!. Kurcze ale mi ciśnienie takie coś podnosi. Niestety jest przepaść pomiędzy państwową i prywatną służbą zdrowia, bo jak przyjdziesz i położysz 100 czy 200 zł na stół to Ci lekarz jeszcze zaniesie na fotel. Tak samo jest w stomatologii....
No ale wracając do tematu co on Ci za rzeczy opowiada z tą chlamydią???
Może źle usłyszałaś?
Anulaaa widać że masz mnóstwo wątpliwości co do diagnoz i leków które dostałaś.
Ja myślę że powinnaś iść znowu, do innego. Tak to masz same znaki zapytania w głowie na dzień dzisiejszy.
Albo poczekaj na @ lub jej brak i wtedy idź zapytaj o te leki. Ja bym poszła do innego, może jakiś inny lekarz okaże trochę
zainteresowania pacjentką niż tamten konował.
Po pierwsze super że wykluczył PCOS !!!
To jest mega super wiadomość i to że masz owu i miesiączkujesz bo to podstawa.
Niepokojące jest to że lekarz Ci łaskę robi że Ci zrobi USG i w ogóle nie ma czasu z tobą rozmawiać ehhh... nasza wspaniała służba zdrowia. Na dobrą sprawę to jego chyba g... interesuje to że Ty chcesz być w ciąży on wychodzi z założenia ze ma Cie zbadać i do widzenia..następny!. Kurcze ale mi ciśnienie takie coś podnosi. Niestety jest przepaść pomiędzy państwową i prywatną służbą zdrowia, bo jak przyjdziesz i położysz 100 czy 200 zł na stół to Ci lekarz jeszcze zaniesie na fotel. Tak samo jest w stomatologii....
No ale wracając do tematu co on Ci za rzeczy opowiada z tą chlamydią???
Może źle usłyszałaś?
Anulaaa widać że masz mnóstwo wątpliwości co do diagnoz i leków które dostałaś.
Ja myślę że powinnaś iść znowu, do innego. Tak to masz same znaki zapytania w głowie na dzień dzisiejszy.
Albo poczekaj na @ lub jej brak i wtedy idź zapytaj o te leki. Ja bym poszła do innego, może jakiś inny lekarz okaże trochę
zainteresowania pacjentką niż tamten konował.