reklama
:-) nie no wózki były, ale nic mnie tam za serce nie chwyciło :-) tudzież nie znalazłam dokładnie tego czego potrzebowałam :-) skończyło sie na parasolce z allegro za 30 zł :-) i to było to tanio na dobicie :-) a jeszcze jest dobra tylko misiek już za ciężki i jedną sprężynę wykończył:-)
hmm jak tam byłam rok temu to ledwo co było...:-/
jeśli chodzi o wózki to chyb allegro ...największy wybór, wózek można iść oglądnąć do sklepu, a kupić na allegro ...i ja mam zboczenie do x-landera :-(
Felidae to fakt że na allegro jest duży wybór ale nie lubię kupowania w ciemno a mało jest wózków wystawionych na allegro gdzie sama podróż mi się opłaca ( chodzi o koszty paliwa) więc wolałabym pojechać w jedno miejsce i rozejrzeć parę egzemplarzy :-)
Odsprzedałabym swój, ale jeszcze lato chyba w nim przejeździmy.
Madlein, dzięki za szczere chęci ;-)
Ja kupuje bardzo duzo ciuszków w Tesco i jestem baaaaaardzo z nich zadowolona. Jakościowo są takie same ja early days )) Zawsze biore rzezcy przecenione. Ostatnio kupiłam 5 bluzek w cenach od 4 do 7 zł, 5-pak body z długim rekawem za 37 zł a z krótkim za 17 zł. Co do wyboru to wiekszy jest wybór w Tesco na Długiejj niż w Magnoli. Ja akurat robie zawsze zakupy w Magnoli ale jak widze, że maja być przeceny to jade na Długą )) Kupuje tez w Pepco ale tam w sumie mały wybór. Najlepiej robić zakupy jak wchodzą ciuszki na nowy sezon.
Witam mam do sprzedania firmowe ubranka po moim synku i to w bardzo niskiej cenie Zapraszam do kupna.
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Jakieś pytania proszę się kontaktować zemną przez stronie allegro
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Jakieś pytania proszę się kontaktować zemną przez stronie allegro
Ja ostatnio kupowałam ciuszki i różne akcesoria w takim małym sklepiku MamDzidziusia Na Ostatnim Groszu. Mają bardzo ładne rzeczy i tanie. Body 7-paki i pajace angielskich firm mają nawet taniej niż w marketach. Dostałam kartę stałego klienta więc przy każdym kolejnym zakupie dostaję rabat. Mają też swoją stronę internetową ale niestety nie wszystko na niej jest
Ja polecam sklep Na Ostatnim Groszu we Wrocławiu. MamDzidziusia.pl. Mają naprawde tanio. Body można u nich kupić już od 7zł. Sprzedają odzież dla dzieci i niemowląt z Anglii. Rozpakowują siedmio-paki body i sprzedają na sztuki, więc można sobie wybrać to co się komu podoba. Wcześniej kupowałam w Tesco ale od kiedy odkryłam ten sklepik to zaglądam tylko tam, zwłaszcza, że te ciuszki z Anglii są dużo lepsze jakościowo. Mają też sklep internetowy ale ja kupuję w stacjonarnym, lubię podotykać i sprawdzić na własne oczy czy warto dany towar kupić.
reklama