reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tanie ubranka we Wro?

Witam!
Dziewczyny mam do sprzedania bardzo ładny kombinezon, który jest odpowiedni zarówno dla chłopca jak i dla dziewczynki.
Kombinezon doskonale nadaje się cieplejsze dni coraz bardziej zbliżające nas do wiosny. Materiał to tak jak w przypadku każdego kombinezonu mieszanka bawełny i polyestru. Wyjątek stanowi zewnętrzna warstwa wykonana ze sztruksu.
Stan oceniam jak bardzo dobry, ponieważ mój synek miał kombinezon na sobie zaledwie kilka razy.
Dokładne wymiary (+, - 1 cm) :
- długość całkowita mierzona od ramienia do końca nogawki - 62 cm
- długość rękawa mierzona od pachy - 20 cm
- długość nogawki mierzona od kroku - 20 cm

Polecam, bo warto:)
1460112448

Jeśli któraś z Was jest zainteresowana to proszę o wiadomość na priv.

reklama
Kurtka zakupiona w sklepie Smyk - stan idealny.

Bardzo ładna kurtka dla chłopca w rozmiarze 62. Kurtka wykonana jest w 100% z bawełny. Zapinana na zamek i dodatkowo na guziczki. Posiada kaptur, który od wewnątrz obszyty jest delikatnym kożuszkiem. Kurtka zakupiona była w sklepie Smyk i jest w stanie idealnym, ponieważ syn miał ją na sobie 4 razy.
Doskonale nadaje się na okres przejściowy między zimą a wiosną...czyli kiedy na kombinezon zimowy jest za ciepło, a na kurkę wiosenną za zimno.
Dokładne wymiary (+,- 1 cm):

- długość całkowita mierzona od ramienia - 31 cm
- długość rękawa mierzona od pachy - 15 cm

Zapraszam:)
1460620850

Hej. Mam do was bardzo ważne dla mnie pytanko, w marcu będę chrzciła swoją córeczkę. Będzie miała wtedy 7 miesięcy i poszukuje dla niej ubranka. Gdzie we Wro jest największy wybór? Znacie może taki sklep? Bedę potrzebować rozmiar 80. Z góry dziękuje za wieści. Prosze pomóżcie :)

ponieważ z Allegro nie doszło mi na czas (bo były strajki i miesiąc im nie starczył) to byłam zmuszona kupić coś na szybko i kupowałam w Astrze, ale tam raczej najtaniej nie będzie, za to wybór był. nie wiem jak teraz. w Paulince koło szybowcowej też były jakieś stroje i mieli fajne śpioszki, ale to na maluszki :-)

A powiedzcie mi wrocławskie mamusie, gdzie są jakieś sklepy z akcesoriami typu wanienki, rożki,itd? Ale chodzi mi o takie normalne,zwykłe sklepy, a nie Smyki,itp,gdzie ceny są kosmiczne.

Akcesoria dostaniesz poczynając od hipermarketów po Sklep Paulinka, Bajkę na Długosza. W Bajce na pewno dostaniesz akcesoria dla mamy po porodzie, kupisz ręcznik, wanienkę, śpioszki, Fride nożyczki itd.

j.w
Kontakt - E-paulinka
pomyliłam ulicę lotnicza z szybowcową. ale w tym sklepie sa przynajmniej jakieś życiowe ceny. Astra dział dziecięcy, Askot (ale jak dla mnie drogo) i nieśmiertelne allegro. Przynajmniej się nie trzeb z tym tachać, samo przyjedzie :-) przynajmniej żeby cena z przesyłką była równa sklepowej nie wyższa, Ja miałam wszystko od brata a potem mu oddawałam.

P.S na stronce masz niektóre artykuły i ich ceny

Ostatnia edycja:
Dziękuję;)
Już mi się ta Paulinka podoba. Mam tylko pytanie. Jeśli chcę odbiór osobisty, to muszę zrobić zamówienie przez neta,czy mogę normalnie tam podjechać?

Polecam MamDzidziusia.pl koło Astry. Dobre ceny. Ładne rzeczy. Wszystko tam kupisz do pielęgnacji dziecka, dla mamy. Na Ostatnim Groszu 36A. Przez internet też możesz zamówić. Jak czegoś nie mają to zamówią specjalnie pod twoje zamówienie. Ostatnio kupiłam u nich zestaw fridy (aspirator, filtry, wode morską) zestaw 39,90zł.

reklama
Casta nie umiem odpowiedzieć bo ja miałam do sklepu przez park :-) i zawsze tam chodziłam więc chyba można po towar podjechać:-) bo z przesyłką to już nie bediz eto samo :> najlepiej zadzwonić :-)
I teraz na lotniczej są ciuszki, buciki, butelki smoczki itd, a wózki łóżeczka itp w tym drugim sklepie.i Z tym co pisze Magdusia81 to sa juz dw asklepy w tej okolicy oddalone od siebie o 2 przystanki ale zawsze to łatwiej sobie porównać ceny niż zbiegać cale miasto.

Do góry