reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
Magda mi tez się ten tydzień dłuży a to ze względu na jutrzejsze hsg, o ile mi zrobia bo jeszcze dziś po wyniki jadę. Dam znać wieczorem co i jak[emoji6] jedyny pozytyw to słońce za oknem[emoji3]

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom
I jak wyniki? [emoji4] trzymam kciuki za jutrzejsze badanie [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już po hsg wszystko drożne... Uczekałam się jak nigdy! I cieszę się ze mam to za sobą bo bardzo nieprzyjemne jest to badanie...

Super! I od razu pewnie jesteś spokojniejsza :)
A ja wczoraj poszłam "na miasto" się odstresować i szczerze mówiąc bardzo mi to było potrzebne. Pierwszy raz od dawna nie myślałam wieczorem o ciąży i zachodzeniu w nią tylko o zupełnie błahych sprawach :))

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Super! I od razu pewnie jesteś spokojniejsza :)
A ja wczoraj poszłam "na miasto" się odstresować i szczerze mówiąc bardzo mi to było potrzebne. Pierwszy raz od dawna nie myślałam wieczorem o ciąży i zachodzeniu w nią tylko o zupełnie błahych sprawach :))

Nie bardzo spokojniejsza bo mam jeszcze to rozejście blizny po cc i nawet jak się uda to jest prawdopodobieństwo ze może zagnieździc się w tym rozejściu i wtedy ciekawie nie będzie. Oby w czerwcu udało się je zminimalizować bo jak nie to odpuszczam...

Nie bardzo spokojniejsza bo mam jeszcze to rozejście blizny po cc i nawet jak się uda to jest prawdopodobieństwo ze może zagnieździc się w tym rozejściu i wtedy ciekawie nie będzie. Oby w czerwcu udało się je zminimalizować bo jak nie to odpuszczam...

Przepraszam że spytam, ale nie do końca wiem o czym mówisz - masz bliznę w macicy po cc i ona się rozeszła? Jestem trochę w szoku że tak się może stać, to był jakiś błąd lekarza czy to się zdarza? Ja jestem skazana na cc w przypadku ciąży i trochę mi napędziłaś stracha

Przepraszam że spytam, ale nie do końca wiem o czym mówisz - masz bliznę w macicy po cc i ona się rozeszła? Jestem trochę w szoku że tak się może stać, to był jakiś błąd lekarza czy to się zdarza? Ja jestem skazana na cc w przypadku ciąży i trochę mi napędziłaś stracha

Tak czasami się po cc zdarza że blizna się trochę rozejdzie, dlatego jestem umówiona w czerwcu na mini histeroskopie bo ja mam delikatne przejście, na której mi to zminimalizuja. Problem pojawia się tylko taki jak się tam zarodek zagnieździ, ewentualnie przez to można nie zachodzić w ciążę. A jeżeli się zagniezdzi w innym miejscu to spokojnie można donosic ciążę[emoji5] także nic się nie martw[emoji5]

Hej dziewczyny co tam u Was? Ja już w pracy z moim leniem[emoji3]

reklama
Do góry