reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

O nieee, dziewczyny - 21dc, 6 dzień z dupkiem. Dostałam jakieś dziwne plamienie :/ i brzuch mnie dość mocno boli.. Miała tak któraś?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja niestety nie więc nie pomogę, a czy to pierwszy cyrk z dupl?

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O nieee, dziewczyny - 21dc, 6 dzień z dupkiem. Dostałam jakieś dziwne plamienie :/ i brzuch mnie dość mocno boli.. Miała tak któraś?

Niestety, nigdy nie miałam styczności z dupkiem więc nie pomogę :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Poobserwuję się jeszcze, zostały mi 4 dni dupka w tym cyklu. Ale mam nadzieję że to coś pomoże przy takich skutkach ubocznych

A czytałaś o skutkach ubocznych? Może organizm się przestawia... dziewczyny jak Wam mija dzień? Jakoś strasznie dłuży mi się ten tydzień, nie wiem co ze sobą zrobić... czekam na odpowiedź w sprawie pracy i chyba stąd to poczucie. Na 13:00 jadę do internisty, a później endokrynologa. Okazało się, że prawie nie mam żelaza [emoji33] a ja myślałam, że nagłe wypadanie włosów i sucha skóra jest skutkiem skoków tsh. Zobaczymy co lekarze powiedzą

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Magda mi tez się ten tydzień dłuży a to ze względu na jutrzejsze hsg, o ile mi zrobia bo jeszcze dziś po wyniki jadę. Dam znać wieczorem co i jak[emoji6] jedyny pozytyw to słońce za oknem[emoji3]

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom

A mi się nie miało dzisiaj co dłużyć bo miałam tyle pracy że nie wiedziałam w co ręce włożyć :( A dodatkowo czuję że zaczyna mnie łapać zapalenie pęcherza :/ jakaś lawina problemów przy okazji tego duphastonu. Ale na szczęście już po pracy, śmigam do domku kończyć obiad :)

reklama
Tak miałam. To był początek okresu. Po 2-3 zaczęło się krwawienie
O, dzięki! Jeżeli to faktycznie okres się rozkręca to niezły szok. Do tej pory miałam cykle 37-38 dni a najdłuższy 46. Ale to dobrze, szybciej będzie szansa na owulacje:)

Do góry