reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Hej dziewczyny :) mnie dzisiaj zasypali robotą w pracy :( A jeszcze wczoraj nie wytrzymałam i zatestowałam, w sumie nie wiem czemu bo nie było żadnych przesłanek ku temu, ale ta biel i tak mnie rozczarowała :)

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny :) mnie dzisiaj zasypali robotą w pracy :( A jeszcze wczoraj nie wytrzymałam i zatestowałam, w sumie nie wiem czemu bo nie było żadnych przesłanek ku temu, ale ta biel i tak mnie rozczarowała :)

Wiesz póki nie ma @ jest nadzieja. Na kiedy masz termin @?

Wiesz póki nie ma @ jest nadzieja. Na kiedy masz termin @?
Właśnie nie mam pojęcia bo to mój pierwszy cykl z dupkiem, normalnie cykle 38 dni, dzisiaj 26dc, pozytywny test owu w 17dc. Ale mam jakieś dziwne plamienia już ze 4 dni, więc podejrzewam że jakby nawet się udało to nic się nie zagnieździ przy takich plamieniach

Właśnie nie mam pojęcia bo to mój pierwszy cykl z dupkiem, normalnie cykle 38 dni, dzisiaj 26dc, pozytywny test owu w 17dc. Ale mam jakieś dziwne plamienia już ze 4 dni, więc podejrzewam że jakby nawet się udało to nic się nie zagnieździ przy takich plamieniach

Kochana plamienia mogą świadczyć np o implantacji...poczekaj może akurat się uda czego Ci życzę[emoji5]

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana plamienia mogą świadczyć np o implantacji...poczekaj może akurat się uda czego Ci życzę[emoji5]

Ten cykl chyba jednak uznam za stracony [emoji14] Ale jak w 39dc nadal @ nie będzie to chyba się przejdę na betę.
A jak tam u Ciebie Monia?

Ten cykl chyba jednak uznam za stracony [emoji14] Ale jak w 39dc nadal @ nie będzie to chyba się przejdę na betę.
A jak tam u Ciebie Monia?

Ja jestem teraz w trakcie owu ale ten cykl całkowicie odpuszczam[emoji5] musze sobie odpocząć hehe a w następnym działam[emoji12]

Ja jestem teraz w trakcie owu ale ten cykl całkowicie odpuszczam[emoji5] musze sobie odpocząć hehe a w następnym działam[emoji12]

To pewnie obie w następnym podziałamy:) A w ogóle mój M. dzisiaj odbiera wyniki badania nasienia. Jestem mega ciekawa jak to będzie

Ogolnie dupek skroci Ci cykl. No i te plamienia to tak naprawde wcale nie musi byc nic zlego tylko implatacja. Za co 3mam kciuki:)

reklama
Do góry