reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Hej dziewczyny :) mnie dzisiaj zasypali robotą w pracy :( A jeszcze wczoraj nie wytrzymałam i zatestowałam, w sumie nie wiem czemu bo nie było żadnych przesłanek ku temu, ale ta biel i tak mnie rozczarowała :)

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny :) mnie dzisiaj zasypali robotą w pracy :( A jeszcze wczoraj nie wytrzymałam i zatestowałam, w sumie nie wiem czemu bo nie było żadnych przesłanek ku temu, ale ta biel i tak mnie rozczarowała :)

Wiesz póki nie ma @ jest nadzieja. Na kiedy masz termin @?

Wiesz póki nie ma @ jest nadzieja. Na kiedy masz termin @?
Właśnie nie mam pojęcia bo to mój pierwszy cykl z dupkiem, normalnie cykle 38 dni, dzisiaj 26dc, pozytywny test owu w 17dc. Ale mam jakieś dziwne plamienia już ze 4 dni, więc podejrzewam że jakby nawet się udało to nic się nie zagnieździ przy takich plamieniach

Właśnie nie mam pojęcia bo to mój pierwszy cykl z dupkiem, normalnie cykle 38 dni, dzisiaj 26dc, pozytywny test owu w 17dc. Ale mam jakieś dziwne plamienia już ze 4 dni, więc podejrzewam że jakby nawet się udało to nic się nie zagnieździ przy takich plamieniach

Kochana plamienia mogą świadczyć np o implantacji...poczekaj może akurat się uda czego Ci życzę[emoji5]

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana plamienia mogą świadczyć np o implantacji...poczekaj może akurat się uda czego Ci życzę[emoji5]

Ten cykl chyba jednak uznam za stracony [emoji14] Ale jak w 39dc nadal @ nie będzie to chyba się przejdę na betę.
A jak tam u Ciebie Monia?

Ten cykl chyba jednak uznam za stracony [emoji14] Ale jak w 39dc nadal @ nie będzie to chyba się przejdę na betę.
A jak tam u Ciebie Monia?

Ja jestem teraz w trakcie owu ale ten cykl całkowicie odpuszczam[emoji5] musze sobie odpocząć hehe a w następnym działam[emoji12]

Ja jestem teraz w trakcie owu ale ten cykl całkowicie odpuszczam[emoji5] musze sobie odpocząć hehe a w następnym działam[emoji12]

To pewnie obie w następnym podziałamy:) A w ogóle mój M. dzisiaj odbiera wyniki badania nasienia. Jestem mega ciekawa jak to będzie

Ogolnie dupek skroci Ci cykl. No i te plamienia to tak naprawde wcale nie musi byc nic zlego tylko implatacja. Za co 3mam kciuki:)

reklama
Do góry