reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
Dziewczyny nawet nie róbcie mi nadziei że w tym cyklu coś z tego będzie, to byłby jakiś cud. Tylko jedne starania (nawet nie traktowane jako starania :D) były w 17dc a poprzednie 7 cykli bezowocne. A głowa też mnie coś dziś boli :( To chyba pogoda, zgadzam się!

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

To współczuję bo to denerwujące jak się nie można dodzwonić.

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom
Lekarz na szczescie odzwonil wiec wszystko uzgodnione. Przedluzy mi l4 i w piatek ide do niego by zobaczyl winik badan histopatologiczny i mnie zbadal czy juz wszystko ladnie sie goi po operacji. Jesli da zielone swiatlo to maz bedzie niebowziety bo borok bez sexu a akurat w piatek ma urodziny:)

Lekarz na szczescie odzwonil wiec wszystko uzgodnione. Przedluzy mi l4 i w piatek ide do niego by zobaczyl winik badan histopatologiczny i mnie zbadal czy juz wszystko ladnie sie goi po operacji. Jesli da zielone swiatlo to maz bedzie niebowziety bo borok bez sexu a akurat w piatek ma urodziny:)
To trzymam kciuki za zielone światło[emoji5]

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom

To wszystkiego dobrego dla męża :) I oby było zielone światło i dostał prezent [emoji14]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry