reklama
Andzia ile dni po 2 kreskach ciężko pracowałas z Mężem ? U mnie gin stwierdził że jest po owu. Widział cialko zolte podobno i zastanawiam się czy juz dać Chłopu spokój i czy brać luteine od dziśHej dziewczyny... Jadziu nie poddawaj się do piątku 2 dni może jeszcze będziesz zaskoczona [emoji4][emoji4][emoji4]
Moniabat jak wyniki dobre to do roboty [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
A ja po owu, po działaniach... Teraz tylko czekać na efekty. Ciesze się że użyłam tych testów owulacyjnych, i fajnie było zobaczyć ten przyrost hormonu... No i dobrze wiedzieć że była owulacja heh [emoji4] trzymam kciuki za nas wszystkie [emoji106][emoji4][emoji3]
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Andzia369
Fanka BB :)
Pozytywny test owu wyszedł Mi 12 dc.. Działałam 10,11,12,13 i dziś 14 dc... I w sumie dziś już chyba ostatni raz i przerwa dwudniowa [emoji4]Andzia ile dni po 2 kreskach ciężko pracowałas z Mężem ? U mnie gin stwierdził że jest po owu. Widział cialko zolte podobno i zastanawiam się czy juz dać Chłopu spokój i czy brać luteine od dziś
Andzia369
Monia a u ciebie jak z tymi testami owu?? [emoji11]Andzia no staram się pracować[emoji6] niestety M będzie dopiero jutro wieczór... chociaż dzisiejszy dzień też wykorzystaliśmy[emoji8]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
hejka witam w 26dc, do @ jeszcze 7 dni. Piersi bola bardziej zboku, mrowia mnie sutki, ogolnie sa twarde jakies, az musze spac na wznak bo w innej pozycji mi nie wygodnie jajniki kluja nadal ale bardziej prawy, ciagle mam ten biały śluz wiec cierpliwie czekam
Czekaj ;-) ktoś wreszcie musi zaciazychejka witam w 26dc, do @ jeszcze 7 dni. Piersi bola bardziej zboku, mrowia mnie sutki, ogolnie sa twarde jakies, az musze spac na wznak bo w innej pozycji mi nie wygodnie jajniki kluja nadal ale bardziej prawy, ciagle mam ten biały śluz wiec cierpliwie czekam
reklama
jadzia715
Ja tez te same objawy, z tym ze ja na znak nigdy nie spie a pod cyce podkladam poduszke: -Phejka witam w 26dc, do @ jeszcze 7 dni. Piersi bola bardziej zboku, mrowia mnie sutki, ogolnie sa twarde jakies, az musze spac na wznak bo w innej pozycji mi nie wygodnie jajniki kluja nadal ale bardziej prawy, ciagle mam ten biały śluz wiec cierpliwie czekam
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Podziel się: