reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Hej dziewczyny test nie pozostawia wątpliwości jedna kreska....ale się nie załamuje podchodzę od razu do drugiej a później do trzeciej iui i wtedy dam sobie spokój tak czy siak jutro idę na krew co by nie mieć wątpliwości przed kolejna stymulacja [emoji4] nie jestem już ani zła ani zalamana ani nic wogole po prostu się nie udało i tyle co tu dużo mówić [emoji4] to jest po prostu życie i ani wyluzowanie ani zdrowe odżywianie ani tysiące które na to wszystko się wydaje nie są w stanie od tak sprawić ze zajde w ciążę....po prostu to jest jak gra w totka ten jeden na milion jest wygranym u mnie go zabrakło.[emoji4] ale wstaje z kolan poprawiam koronę wypinam cycki i już wybrałam fostimon [emoji23][emoji23] także jedziemy z koksem czekam na @[emoji4]

" kto nie walczy ten nie niańczy "
Jadziu, jesteś poprostu mega... zazdroszczę Ci Twojego nastawienia... I kibicuje Ci z całego serducha[emoji9]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale tu cicho ... u mnie ciężki dzień. Chodzę struta. W jelitach mam armagedon od rana. Nie mam biegunki i wymiotów,ale czuje się kiepsko. Znów jakiś wirus ... :-(

Ale tu cicho ... u mnie ciężki dzień. Chodzę struta. W jelitach mam armagedon od rana. Nie mam biegunki i wymiotów,ale czuje się kiepsko. Znów jakiś wirus ... :-(
Hej dziewczyny[emoji5] ja już niestety wstaje a lenia mam okropnego.
Aga masz rację coś tu i nas za cicho mam nadzieję że Ci już lepiej[emoji4]

Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app

Agawid kochana trzymaj się silno albo weź zwolnienie z pracy niestety przy dzieciakach można złapać wszystko każde coś przywlecze i chorobsko gotowe ja tak miałam jak pracowałam w żłobku lapalam wszystko po kolei także nie dziwię ci się ze coś zlapalas

Agawid kochana trzymaj się silno albo weź zwolnienie z pracy niestety przy dzieciakach można złapać wszystko każde coś przywlecze i chorobsko gotowe ja tak miałam jak pracowałam w żłobku lapalam wszystko po kolei także nie dziwię ci się ze coś zlapalas

Już wszystko ok :-) zero problemów z brzuchem. Dziwne bo wczoraj byłam pewna że to jelitowka

Dziewczyny mam dziś dzień świstaka. W szkole zmiana planu zajęć od 5 lutego. Wczoraj źle spojrzałam na rozkład i dziś nie poszłam sobie na lekcje z gimnazjum :-D byłam w łóżku smacznie spałam jak dzwonił sekretariat gdzie jestem :-D wystrzeliłam jak petarda z łóżka. U brałam się I umtlam zeby i taksi. Byłam w pracy w ciągu 10 min... wracam do domu i co zastaje ? Chałupe po tajfunie ...tak się rano spieszyłam :-D dopuero w pracy obejrzałam czy zdjęłam całą pizame hehe

Dziewczyny mam dziś dzień świstaka. W szkole zmiana planu zajęć od 5 lutego. Wczoraj źle spojrzałam na rozkład i dziś nie poszłam sobie na lekcje z gimnazjum :-D byłam w łóżku smacznie spałam jak dzwonił sekretariat gdzie jestem :-D wystrzeliłam jak petarda z łóżka. U brałam się I umtlam zeby i taksi. Byłam w pracy w ciągu 10 min... wracam do domu i co zastaje ? Chałupe po tajfunie ...tak się rano spieszyłam :-D dopuero w pracy obejrzałam czy zdjęłam całą pizame hehe
Hahaha nie ma to jak szok z rana[emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry