reklama
moniabat
Fanka BB :)
Witam [emoji5] Jadzia spokojnie poczekaj do piątku... nie nastawiaj się negatywnie okiHej dziewczynki no niestety dzisiaj spadek o jedna kreskę a tak to poza tym piersi już nie bolą wiec czekam na @:-\ buziaczki
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app
jadzia715
No to Oki czekamy :-)Witam [emoji5] Jadzia spokojnie poczekaj do piątku... nie nastawiaj się negatywnie oki
To na pewno po to żebyś miała super niespodziankę ;-)Hej dziewczynki no niestety dzisiaj spadek o jedna kreskę a tak to poza tym piersi już nie bolą wiec czekam na @:-\ buziaczki
moniabat
Aga ja właśnie wycisnęłam sobie owocowo-warzywny soczek i za godzinkę idę do endokrynologa. Odebrałam wyniki i powiem Wam ze cukier wyszedł mi dobrze, mam nadzieję że odstawią mi tabletki[emoji4] zobaczymy co mi powie na tsh[emoji5]Dziewczynki jak leci ? Co u Was ? :-)
A jaki soczek ? :-) super wiesci dotyczące cukru !Aga ja właśnie wycisnęłam sobie owocowo-warzywny soczek i za godzinkę idę do endokrynologa. Odebrałam wyniki i powiem Wam ze cukier wyszedł mi dobrze, mam nadzieję że odstawią mi tabletki[emoji4] zobaczymy co mi powie na tsh[emoji5]
moniabat
Soczek z buraka, marchewki, seler i jabłka.A jaki soczek ? :-) super wiesci dotyczące cukru !
Po wizycie oki... teraz tylko działać
reklama
Podziel się: