reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Monia a u ciebie jak z tymi testami owu?? [emoji11]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Hejko[emoji5] ja dziś miałam Armagedon.... hehe
Andzia tesciki robią się coraz ciemniejsze... dziś mam dużo rozciagliwego śluzu... więc M nie ma wyjścia i musi dziś przyjechać[emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Super dziewczynki że u was jak najlepiej! U mnie dziś też gonitwa... Szkoła przedszkole sprawy ze znajomymi którzy nie znają języka... I w końcu mąż mi kupił nowe autko... Chociaż humor się poprawił... [emoji4] jadę teraz z mamusia na zakupy..

Dziś pojawił się Biały sluz także już chyba jestem po owu [emoji4][emoji4]

hejka witam w 26dc, do @ jeszcze 7 dni. Piersi bola bardziej zboku, mrowia mnie sutki, ogolnie sa twarde jakies, az musze spac na wznak bo w innej pozycji mi nie wygodnie:p jajniki kluja nadal ale bardziej prawy, ciagle mam ten biały śluz wiec cierpliwie czekam:)
Biały śluz to znakomity znak u mnie przy nim były dwie kreseczki [emoji1]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Super dziewczynki że u was jak najlepiej! U mnie dziś też gonitwa... Szkoła przedszkole sprawy ze znajomymi którzy nie znają języka... I w końcu mąż mi kupił nowe autko... Chociaż humor się poprawił... [emoji4] jadę teraz z mamusia na zakupy..

Dziś pojawił się Biały sluz także już chyba jestem po owu [emoji4][emoji4]

I niech to będzie dobry znak. U mnie pojawił się od razu po zakończonych dniach płodnych i do końca 5 tyg ciąży. A potem już bezbarwny i rzadszy.

I niech to będzie dobry znak. U mnie pojawił się od razu po zakończonych dniach płodnych i do końca 5 tyg ciąży. A potem już bezbarwny i rzadszy.

No powiem szczerze że troszkę zdziwiona jestem bo dużo tego... A zazwyczaj przychodził ten sluz później koło 17/ 18 dc a nawet później a tu tak szybciutko... Jestem zaskoczona.. [emoji4]

Hej dziewczyny test nie pozostawia wątpliwości jedna kreska....ale się nie załamuje podchodzę od razu do drugiej a później do trzeciej iui i wtedy dam sobie spokój tak czy siak jutro idę na krew co by nie mieć wątpliwości przed kolejna stymulacja [emoji4] nie jestem już ani zła ani zalamana ani nic wogole po prostu się nie udało i tyle co tu dużo mówić [emoji4] to jest po prostu życie i ani wyluzowanie ani zdrowe odżywianie ani tysiące które na to wszystko się wydaje nie są w stanie od tak sprawić ze zajde w ciążę....po prostu to jest jak gra w totka ten jeden na milion jest wygranym u mnie go zabrakło.[emoji4] ale wstaje z kolan poprawiam koronę wypinam cycki i już wybrałam fostimon [emoji23][emoji23] także jedziemy z koksem czekam na @[emoji4]

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Jadziu- przykro mi [emoji20][emoji20][emoji20]

reklama
Do góry