reklama
moniabat
Fanka BB :)
Dzięki kochana[emoji9] a Ty jak się czujesz?Super wieści Monia cieszy mnie to ogromnie i mocno za Ciebie trzymam kciuki ogóle za wszystkie dziewczynki mocno trzymam kciuki :-*:-*
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app
jadzia715
Dzisiaj bardzo dobrze jedyne co to jestem bardzo rozdrażniona bolą mnie cyce i tyle już się nie mogę doczekać piątku normalnie: -)
moniabat
To dobrze niech bola[emoji5] dobry znakDzisiaj bardzo dobrze jedyne co to jestem bardzo rozdrażniona bolą mnie cyce i tyle już się nie mogę doczekać piątku normalnie: -)
jadzia715
Kochana bolą jak zawsze przed okresem wzdeta tez jestem jak przed okresem także nie nastawiam się na szczęśliwy finał no ale co ma być to będzie niczego niestety nie da się zmienić los nam pisze swoje historie i albo je przyjmiemy na klate albo nas zamkną w zakładzie psychiatrycznym. Wczoraj śniła mi się krew miesiaczkowa a raczej takie malutkie skrzepy żywej krwi czytałam ze to dobrze wróży tylko muszę wyluzować bo inaczej nic z tego nie będzie no i tak trzeba zrobić nie nastawiać się i nie nakręcać bo tylko będzie bardziej bolec
Jadziu naprawdę ? Mnie też sniiła się krew ale bałam się sprawdzić co to oznacza. I zapomniałam o tym.Kochana bolą jak zawsze przed okresem wzdeta tez jestem jak przed okresem także nie nastawiam się na szczęśliwy finał no ale co ma być to będzie niczego niestety nie da się zmienić los nam pisze swoje historie i albo je przyjmiemy na klate albo nas zamkną w zakładzie psychiatrycznym. Wczoraj śniła mi się krew miesiaczkowa a raczej takie malutkie skrzepy żywej krwi czytałam ze to dobrze wróży tylko muszę wyluzować bo inaczej nic z tego nie będzie no i tak trzeba zrobić nie nastawiać się i nie nakręcać bo tylko będzie bardziej bolec
jadzia715
Zależy jaka krew czy z żyły czy nie ale ogólnie krew nie oznacza nic złego wbrew pozorom: -)Jadziu naprawdę ? Mnie też sniiła się krew ale bałam się sprawdzić co to oznacza. I zapomniałam o tym.
moniabat
Qrcze ja nie pamiętam kiedy ostatnio mi się coś śniło...
reklama
Andzia369
Hej dziewczyny... Jadziu nie poddawaj się do piątku 2 dni może jeszcze będziesz zaskoczona [emoji4][emoji4][emoji4]
Moniabat jak wyniki dobre to do roboty [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
A ja po owu, po działaniach... Teraz tylko czekać na efekty. Ciesze się że użyłam tych testów owulacyjnych, i fajnie było zobaczyć ten przyrost hormonu... No i dobrze wiedzieć że była owulacja heh [emoji4] trzymam kciuki za nas wszystkie [emoji106][emoji4][emoji3]
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Moniabat jak wyniki dobre to do roboty [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
A ja po owu, po działaniach... Teraz tylko czekać na efekty. Ciesze się że użyłam tych testów owulacyjnych, i fajnie było zobaczyć ten przyrost hormonu... No i dobrze wiedzieć że była owulacja heh [emoji4] trzymam kciuki za nas wszystkie [emoji106][emoji4][emoji3]
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: