reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
Dziewczyny u mnie wieje taki wiatr ze aż mało szyb nie wysadzi. Masakra. W nocy było to samo. Pol nocy nie mogłam zasnąć

To dobrze niech bola[emoji5] dobry znak

Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app
Kochana bolą jak zawsze przed okresem wzdeta tez jestem jak przed okresem także nie nastawiam się na szczęśliwy finał no ale co ma być to będzie niczego niestety nie da się zmienić los nam pisze swoje historie i albo je przyjmiemy na klate albo nas zamkną w zakładzie psychiatrycznym. Wczoraj śniła mi się krew miesiaczkowa a raczej takie malutkie skrzepy żywej krwi czytałam ze to dobrze wróży tylko muszę wyluzować bo inaczej nic z tego nie będzie no i tak trzeba zrobić nie nastawiać się i nie nakręcać bo tylko będzie bardziej bolec

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Kochana bolą jak zawsze przed okresem wzdeta tez jestem jak przed okresem także nie nastawiam się na szczęśliwy finał no ale co ma być to będzie niczego niestety nie da się zmienić los nam pisze swoje historie i albo je przyjmiemy na klate albo nas zamkną w zakładzie psychiatrycznym. Wczoraj śniła mi się krew miesiaczkowa a raczej takie malutkie skrzepy żywej krwi czytałam ze to dobrze wróży tylko muszę wyluzować bo inaczej nic z tego nie będzie no i tak trzeba zrobić nie nastawiać się i nie nakręcać bo tylko będzie bardziej bolec

" kto nie walczy ten nie niańczy "
Jadziu naprawdę ? Mnie też sniiła się krew ale bałam się sprawdzić co to oznacza. I zapomniałam o tym.

reklama
Hej dziewczyny... Jadziu nie poddawaj się do piątku 2 dni może jeszcze będziesz zaskoczona [emoji4][emoji4][emoji4]
Moniabat jak wyniki dobre to do roboty [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
A ja po owu, po działaniach... Teraz tylko czekać na efekty. Ciesze się że użyłam tych testów owulacyjnych, i fajnie było zobaczyć ten przyrost hormonu... No i dobrze wiedzieć że była owulacja heh [emoji4] trzymam kciuki za nas wszystkie [emoji106][emoji4][emoji3]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry