reklama
Mnie prawie zawsze bardzo bolą jajniki przed miesiączka i w trakcie. Podobno przy stymulowanym cyklu tak już jest. A w tym bezbolesny przed i w trakcie. Czasem miewam tak bolesny początek ze wymiotuje i mam biegunkę jednocześnie. Potem pojawia się krwawienie i ból mija. 2 razy wyladowalam na ginekologii przez @.
jadzia715
Fanka BB :)
Agus no jakbym miała tu blizniaczke nie dość ze mamy podobna sytuacje to jeszcze podobne objawy :-)Mnie prawie zawsze bardzo bolą jajniki przed miesiączka i w trakcie. Podobno przy stymulowanym cyklu tak już jest. A w tym bezbolesny przed i w trakcie. Czasem miewam tak bolesny początek ze wymiotuje i mam biegunkę jednocześnie. Potem pojawia się krwawienie i ból mija. 2 razy wyladowalam na ginekologii przez @.
Mnie tez męczy na dwa dni przed @wymioty i biegunka: -/ teraz doraźnie na te moje dolegliwości biorę aviomarin.
Ten cykl mam na castagnusie i nie wiem czy to jego wina czy nie ale temp codziennie spada o 1 kreskę dzisiaj już 36.3 sądzę ze cykl albo bezowulacyjny albo owulacja była mega wcześnie albo będzie dużo później. No nic poczekamy zobaczymy . Ja już gotowa do pracy. Chyba mam lenia na szczęście obiad na dwa dni mam narobilam krokietow z kapusta i pieczarkami wiec chociaż o to się nie martwię.
Byle do 19stej.
Miłego dnia dziewczynki :-*:-*
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Andzia369
Hej dziewczyny witam o poranku u nas znów zasypalo śniegiem dopiero co nasypalo i stopnialo, znów nasypalo i stopnialo i dziś powtórka z rozrywki ale jeszcze nie topnieje hehe a po wczorajszej imprezie poszłam spać przed 24:00 miałam tyle sprzątania..... Dzieciom zrobilam dziś wolne niech Laurka nacieszy się prezentami wczoraj nie było jak goście późno poszli [emoji3][emoji3][emoji3] no nic idę robić kawkę [emoji4]
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Andzia369
Moniabat dobrze ze juz nie cierpisz.. Ja też Wiem co to znaczy bywało i tak właśnie jak ty miałaś wczoraj.. Ale najważniejsze że już lepiej [emoji4][emoji4][emoji11]Witam dziewczynki[emoji5] ja już w pracy siedzę... naszczęście dziś już ze mną lepiej bo wczoraj takiego schiza miałam że nie wiem[emoji16]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: