reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Jadziu nie mam kochana pojęcia w ogóle już nie czaję mojego organizmu[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie prawie zawsze bardzo bolą jajniki przed miesiączka i w trakcie. Podobno przy stymulowanym cyklu tak już jest. A w tym bezbolesny przed i w trakcie. Czasem miewam tak bolesny początek ze wymiotuje i mam biegunkę jednocześnie. Potem pojawia się krwawienie i ból mija. 2 razy wyladowalam na ginekologii przez @.

Mnie prawie zawsze bardzo bolą jajniki przed miesiączka i w trakcie. Podobno przy stymulowanym cyklu tak już jest. A w tym bezbolesny przed i w trakcie. Czasem miewam tak bolesny początek ze wymiotuje i mam biegunkę jednocześnie. Potem pojawia się krwawienie i ból mija. 2 razy wyladowalam na ginekologii przez @.
Agus no jakbym miała tu blizniaczke nie dość ze mamy podobna sytuacje to jeszcze podobne objawy :-)
Mnie tez męczy na dwa dni przed @wymioty i biegunka: -/ teraz doraźnie na te moje dolegliwości biorę aviomarin.
Ten cykl mam na castagnusie i nie wiem czy to jego wina czy nie ale temp codziennie spada o 1 kreskę dzisiaj już 36.3 sądzę ze cykl albo bezowulacyjny albo owulacja była mega wcześnie albo będzie dużo później. No nic poczekamy zobaczymy . Ja już gotowa do pracy. Chyba mam lenia na szczęście obiad na dwa dni mam narobilam krokietow z kapusta i pieczarkami wiec chociaż o to się nie martwię.
Byle do 19stej.

Miłego dnia dziewczynki :-*:-*

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Witam dziewczynki[emoji5] ja już w pracy siedzę... naszczęście dziś już ze mną lepiej bo wczoraj takiego schiza miałam że nie wiem[emoji16]

Hej dziewczyny witam o poranku u nas znów zasypalo śniegiem dopiero co nasypalo i stopnialo, znów nasypalo i stopnialo i dziś powtórka z rozrywki ale jeszcze nie topnieje hehe a po wczorajszej imprezie poszłam spać przed 24:00 miałam tyle sprzątania..... Dzieciom zrobilam dziś wolne niech Laurka nacieszy się prezentami wczoraj nie było jak goście późno poszli [emoji3][emoji3][emoji3] no nic idę robić kawkę [emoji4]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczynki[emoji5] ja już w pracy siedzę... naszczęście dziś już ze mną lepiej bo wczoraj takiego schiza miałam że nie wiem[emoji16]

Moniabat dobrze ze juz nie cierpisz.. Ja też Wiem co to znaczy bywało i tak właśnie jak ty miałaś wczoraj.. Ale najważniejsze że już lepiej [emoji4][emoji4][emoji11]

Dzięki Andzia A Ty jak? Temperatura jaką?
U nas też bialutko[emoji5]

reklama
Heheh śmieje się cały czas z tej tempki codzień taka sama co do stopnia hehehe

Do góry