reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
Andzia wszystkiego najlepszego dla córki :) Podobno testy czasami wychodzą pare dni po spodziewanej @... Jak pracujecie Dziewczynki? Ja cały tydzien do samej niedzieli :/

Andzia wszystkiego najlepszego dla córki :) Podobno testy czasami wychodzą pare dni po spodziewanej @... Jak pracujecie Dziewczynki? Ja cały tydzien do samej niedzieli :/
Dziekujemy [emoji11] wiem mi z corami nie wychodziły nigdy w miesiączkę zawsze kilka dni po... Siostrze mojej też wyszedł dopiero tydzień po terminie spodziewanej miesiączki. Zobaczymy puki co @ brak. Jak przyjdzie to trudno jak nie to też dobrze [emoji4][emoji106][emoji13]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

No ja ten weekend cały wolny a od pon pracuje po 12 do środy. W czwartek piątek i sobotę na osiem do pracy a popołudniami raz do jednej rodziny pomagać przy przygotowaniach raz do drugiej

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Dziekujemy [emoji11] wiem mi z corami nie wychodziły nigdy w miesiączkę zawsze kilka dni po... Siostrze mojej też wyszedł dopiero tydzień po terminie spodziewanej miesiączki. Zobaczymy puki co @ brak. Jak przyjdzie to trudno jak nie to też dobrze [emoji4][emoji106][emoji13]

To.może przez to ze owu masz później niż np. 14dc zwykle tak jest jak testy wychodzą później

Ostatnia edycja:
No zobaczymy Jadziu oczywiście byłabym najszczesliwsza a jak przyjdzie @ to Zaczynamy od nowa [emoji4]

Moja siostra zaszła 3 dni przed miesiączka tak jej się owu przesunela [emoji4] i test właśnie wyszedł tydzień albo lepiej po terminie spodziewanej miesiączki

No co tu taka cisza moje kochane. Mnie pociągnęło na wymioty przedtem po drzemce i ustało póki co mam nadzieje ze przejdzie. A to wszystko przez pepsi i fajki....
Druga sprawa zrobiłam test owu i kreska ciemniejsza ale jeszcze nie taka sama ale już nie daleko czyli owu będzie później niż normalnie więc zaczynam od dzisiaj wykorzystywać męża a nóż ze zaskoczy
Moja bardzo dobra wirtualna koleżanka która również poznałam przez forum mieszka niedaleko Krakowa właśnie wysłała mi zdjęcie testu i jest ciazunia: -) jestem taka szczęśliwa wiecie takie pozytywne testy dają takiego pozytywnego kopa ze sobie nawet nie wyobrazacie wiec mdli mnie strasznie ale wykorzystam dzisiaj męża i tak dopóki @się nie zjawi skoro owu ma być później to zaczynam z mężem igraszki póki co wraca z lotniska z Krakowa bo odbiera siostrę i brata bo przylecieli na święta z Norwegii

reklama
Jadziu u mnie imprezowo urodzinowo [emoji4] było dzisiaj przytulanko z M i pytam po wszystkim widzisz okres a on do mnie: nie ale dużo białego.... I teraz też byłam w toalecie myślałam że coś leci a tu biało... Eh @ puki co brak... Poczekam jeszcze... te testy które zamówiłam były za 5 euro 15 testów... Hm może jakieś felerne hehe kupię jutro normalny test i zatestuje we wtorek rano o ile nie przyjdzie @ buziaki odezwę się później [emoji11]

Do góry