reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

No coś w tym stylu ale tu widzę na pierwszy rzut oka a nie wiem czy u mnie byś zobaczyła na pierwszy rzut oka... Pozatym jest możliwość że np ta kreska testowa poprostu na każdym teście jest zaznaczona i dlatego ja widać bo musi gdzieś coś wyjść?

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie wydaje mi się, jeżeli nie ma ciąży to nic nie wychodzi

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

No tempka nie spada 37.2 - 37,5.. Dziewczynki ja kupie normalny test z apteki i jutro rano zrobię i Wtedy wam powiem czy jest negatywny czy pozytywny

1513585490-ca30d60439154748-aaaaaa.jpeg

Naprawdę w ogóle nie chce mi złapać ostrości... [emoji17]

reklama
No widzisz Jadziu. Takich dwoje jak nas troje nie ma ani jednych ;-). Podejrzewałam endometrioze. Na badaniu droznosci nie wyszło. Endo mam zawsze ładne. Ale skąd ten cholerny ból ? Mnie łapie sraczka z rzygawka dosłownie 30 min przez pierwszą kropla krwi. Oczywiście dostaje tez mega ścisk macicy...aż piecze tak się kurczy. Potem w trakcie @ bolą mnie jajniki i macica ale wersja light. Mój lekarz twierdzi ze mam bolesna menstruacje i taki mój urok... w szpitalu tez mam wrażenie bagatelizowali[/QUOTE]

Do góry