reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Aha pytałam dzisiaj siostry dokładnie o jej testowanie otóż jej test Ciążowy wyszedł ale zaznaczyła że był tylko cień drugiej kreski dwa tyg po terminie spodziewanej miesiączki!! [emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jadziu miejmy nadzieję że Cię nie weźmie to grypsko żołądkowe... mnie niestety zalewa ale to jeszcze Pikuś bo w południe znów bolały mnie strasznie te nieszczęsne jajniki i to oba i tak naprawdę zaczęłam się martwić bo nigdy tak nie miałam a tak to z synem po odladałam sobie skoki narciarskie i czekam aż mi wreszcie mąż wróci po 3 dniach coby się mu wyżalić[emoji5]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Jadziu miejmy nadzieję że Cię nie weźmie to grypsko żołądkowe... mnie niestety zalewa ale to jeszcze Pikuś bo w południe znów bolały mnie strasznie te nieszczęsne jajniki i to oba i tak naprawdę zaczęłam się martwić bo nigdy tak nie miałam a tak to z synem po odladałam sobie skoki narciarskie i czekam aż mi wreszcie mąż wróci po 3 dniach coby się mu wyżalić[emoji5]

Moja droga a może uhodowalas piękne endo skoro aż tak Cię mocno zalewa

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Nie wiem Jadziu, robiłam test popołudniu i była jedna kreska więc...

Andzia z okresem i dalszym bólem jajników... nie wiem z jakiego powodu[emoji52]

Hmm powiem Ci ze ja potrafię mieć okres 4 miesiące bez boli a jeden miesiąc mam tak ze bolą mnie jajniki strasznie... Ale jak to mówią Każdy organizm ma inaczej [emoji8] następny cykl jest twój! U mnie tempka 37,5 i biało... Ale nie robię sobie nadzieji testy negatywne [emoji4] @ może się też spóźnić

Ale temperatura kochana poszła Ci w górę to dobrze wróży... ja trzymam kciuki... w końcu 1 fasolka musi nam się tu przytrafić [emoji4]

Ale temperatura kochana poszła Ci w górę to dobrze wróży... ja trzymam kciuki... w końcu 1 fasolka musi nam się tu przytrafić [emoji4]

No chcialabym hehe ale zobaczymy co to będzie [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

reklama
Nie wiem Jadziu, robiłam test popołudniu i była jedna kreska więc...

Nie, chodzi mi o to ze fakt faktem ciąży nie ma bo leje Ci się konkretnie ale endometrium musialas mieć piękne na ciążę ładnie przygotowane bo im obfitszy i bolący okres tym lepsze endometrium . Tylko teraz pytanie czemu nie wyszło. ..

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Do góry