reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Hej :-) u mnie problem ze wstawaniem pojawi się jutro ;-). Dziś jeszcze szkolnictwo ma wolne. Biegałam po całym mieście żeby kupić prezent dla chrzesnicy na chrzest.potem drukowalam CV. Trzeba szukać lepszej pracy. Teraz ostatniego czerwcu kończy mi się umowa i do września( jak dobrze pójdzie ) będę bez pracy. Dobry czas na odpoczynek od lekarzy i starań. Pogoda u nas tez niezła ale mogłoby nie wiać :-D polak zawsze znajdzie jakieś ALE
Agata może się uda i będziesz miała tą pracę od września... Ja się też zastanawiam czy nie zmienić obecnej...jakby był jakiś etat w szkole to bym poszła[emoji6]

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasienka: oby to był szczęśliwy cykl dla nas wszystkich! :D dobre nastawienie to już spora część sukcesu :)
Monia: oj ciężko się wstawało.... I bez kawy ciężko, a u mnie w pracy się mleko skończyło [emoji33]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to bardzo bym chciala by sie udalo bo termin bym miala na styczen:) Wiec 3mam za nas wszystkie kciuki✊✊

Bez mleka jest fujka! Ale półśrodek znalazłam - zrobiłam sobie z ekspresu z tym sztucznym mlekiem. Też fujka, do końca dnia przewiduję już herbatę :D A jak tam u was pogoda dziewczynki? U mnie słoneczko!

U mnie super cieplutko i sloneczko swieci:) Ja wracam od gina i przedluzyl mi l4 do 1.05 wiec spokojnie bede sie starac o dzidzi a nie stresowac praca.

U mnie super cieplutko i sloneczko swieci:) Ja wracam od gina i przedluzyl mi l4 do 1.05 wiec spokojnie bede sie starac o dzidzi a nie stresowac praca.
Zazdraszczam, mi też by się trochę wolnego przydało.. Już mam lekko dość tej gonitwy szczerze mówiąc. Ale cieszę się że mnie tu przyjęłyście, jakoś tak zawsze raźniej jak ktoś przeżywa podobne rzeczy :))

Zazdraszczam, mi też by się trochę wolnego przydało.. Już mam lekko dość tej gonitwy szczerze mówiąc. Ale cieszę się że mnie tu przyjęłyście, jakoś tak zawsze raźniej jak ktoś przeżywa podobne rzeczy :))

Zawsze to raźniej w grupie[emoji5] mi tutaj też jest dobrze. Ja po wizycie u gina.. wyniki powiedziała że spoko i że czekamy na ta moja mini histeroskopie...niestety to mam dopiero 18 czerwca... Nie mniej jednak wracam do starań tylko niech @ mi szybko przyjdzie[emoji5]

Zawsze to raźniej w grupie[emoji5] mi tutaj też jest dobrze. Ja po wizycie u gina.. wyniki powiedziała że spoko i że czekamy na ta moja mini histeroskopie...niestety to mam dopiero 18 czerwca... Nie mniej jednak wracam do starań tylko niech @ mi szybko przyjdzie[emoji5]

To super że wszystko w porządku.. Może poćwicz delikatnie a potem ciepła kąpiel z lampką wina - @ powinna się pospieszyć :)

To super że wszystko w porządku.. Może poćwicz delikatnie a potem ciepła kąpiel z lampką wina - @ powinna się pospieszyć :)

Hehe 5 km dziś zrobiłam i wystarczy a @ ma być za tydzień dopiero[emoji53] A winko hehe sobie naleje bo zasłużyłam[emoji23][emoji23][emoji23]

Hehe 5 km dziś zrobiłam i wystarczy a @ ma być za tydzień dopiero[emoji53] A winko hehe sobie naleje bo zasłużyłam[emoji23][emoji23][emoji23]

To poczekaj z godzinkę z winkiem! Muszę śmignąć po chleb i do apteki (ovarin i wit b6 mi się skończyły) i też sobie naleje - będziemy wirtualnie sobie popijały [emoji485] [emoji485] [emoji485]
A tak jak już się wybieram do tej apteki to myślisz żeby jeszcze jakiś wspomagacz sobie kupić? Może jeszcze inofolic skoro nie mam pęcherzyka dominującego? Wiesiołek może? Od 16dc mam dupka

To poczekaj z godzinkę z winkiem! Muszę śmignąć po chleb i do apteki (ovarin i wit b6 mi się skończyły) i też sobie naleje - będziemy wirtualnie sobie popijały [emoji485] [emoji485] [emoji485]
A tak jak już się wybieram do tej apteki to myślisz żeby jeszcze jakiś wspomagacz sobie kupić? Może jeszcze inofolic skoro nie mam pęcherzyka dominującego? Wiesiołek może? Od 16dc mam dupka

Ja nie łykam nic oprócz tego co musze a trochę tego jest[emoji6] to co pijemy [emoji485][emoji485][emoji485] ja dziś padnę jak nigdy, czuje się taka jakaś słaba nie wiem czy z wrażeń czy z przesilenia wiosennego[emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Kasia dołącz do nas do [emoji485][emoji485][emoji485] reszta dziewczyn także zapraszam... [emoji5]

Do góry